Де покупатися в чані на Хмельниччині. Підбірка місць та ціни

Де покупатися в чані на Хмельниччині. Підбірка місць та ціни
Фото комплексів відпочинку з їхніх сторінок в соцмережах
  • Поніжитися в гарячій воді або молоці на свіжому повітрі.
  • Таке пропонують в Хмельницькому та околицях.
  • Де покупатися в чані та скільки це коштує?

Купання в чані, як правило, обирають саме взимку. На дворі морозно, а вам пропонують розслабитися у гарячій воді на відкритому повітрі. Хіба не насолода? 

Чан передбачає собою чавунний котел. Під ним розводять багаття. Вода всередині нагрівається до 40 градусів. Дно чану викладають камінням. Воно краще утримує тепло та вберігає від опіків. 

Купання в чані необхідно чергувати із зануренням у холодну воду, що знаходиться поруч. Фахівці стверджують, що така процедура дарує не лише розслаблення, а й здійснює лікувальний ефект. А саме - виведення токсинів, зміцнення серцево-судинної системи та посилення імунітету. 

Відео дня

Особливу популярність купання в чанах набрало в Карпатах і на Закарпатті. Загугливши, можна знайти безліч пропозицій із купанням в чанах. А чи є подібне на Хмельниччині? Журналістка vsim.ua знайшла для вас такі варіанти. Серед них - відпочинкові комплекси в Хмельницькому, його околицях, а також в межах області. Гортайте далі, дізнавайтеся місця та ціни. 

1. Freedom

Біля хмельницького аеропорту

У комплексі пропонують відпочити у будинках з камінами. Надаються мангали, зони для відпочинку. “Freedom” розташований біля лісу та ставка. Є сезонні басейни та чани. Ціна останніх - 500 гривень за годину. Чан розрахований на 6-8 осіб. 

Контактний номер - 097 909 96 07. 

2. Камелот

Львівське шосе, 74

У “Камелоті” є можливість відпочити в парній з басейном. Або ж провести час в оздоровчому чані з купелем. Тут пропонують як звичайний, так і молочний чан. Останній створює особливий ефект на шкіру.

Ціна: за звичайний чан - 500 гривень за годину. Молочний - 1 700 гривень за годину. Розрахований на 6-8 осіб.

Контактний номер - 097 462 87 77.

3. Ріца

Космічна, 1

У цьому комплексі пропонують скористатися лазнею, рестораном або відпочити у затишних будиночках чи альтанках. Купання в чані - одна з послуг.  Ціна: 750 гривень за годину. Кожна наступна година - 450 гривень. В оренду можна взяти рушники за 10 гривень. 

Контактний номер -  067 382 01 06. 

4. Дикий чан

Село Кринцілів, Сатанівська селищна територіальна громада

У “Дикому чані” пропонують отримати релакс за таку ціну: 750 гривень за годину. При цьому, мінімальне бронювання - 2 години. Відпочити в чані довше вийде вигідніше. За 3 години потрібно заплатити 1 500 гривень. Максимальну кількість людей, які можуть порелаксувати в чані - 10 осіб. Також за 50 гривень можна орендувати рушник. 

Контактний номер - 096 137 06 97.

5. Ферма

Село Головчинці

У цьому комплексі пропонують орендувати будиночки. Серед додаткових послуг - басейн, що працює в теплу пору року. Є джакузі, баня-бочка та чан. Його ціна 900 гривень за 2 години. Кожна наступна година - 250 гривень. До чана безкоштовно надаються халати. 

Контактний номер - +380 (96) 755 57 57.

6. Чани на дровах

Мікрорайон Дубове

Тут пропонують відпочити в чанах з лісовими травами. Ціна за годину - 500 гривень. У вартість входить кімната із телевізором, посудом та всім необхідним для проведення часу. 

Контактний номер - 097 218 65 68.

7. Поплавок

10 кілометрів від Хмельницького в сторону Старокостянтинова

Альтанки на воді та будиночки закритого типу - все це в комплексі біля Хмельницького. На території є дитячий майданчик. Гостям пропонують скористатися лазнею або чаном. Ціна: 3 години - 1 200 гривень. Купання протягом дня, із 13 до 23 - 2 тисячі гривень. 

Контактний номер: 097 750 62 14 / 093 253 84 33.

8. Садиба Герасімових

Кам’янець-Подільський

Сауна та чан на дровах - все це в “Садибі Герасімових”.

Покупатися в чані пропонують мінімально протягом двох годин. Він розрахований на 8 осіб. Ціна за годину - 500 гривень. Халат та рушники можна орендувати за 25 гривень.  

До вартості чану входить користування кімнатою, де є все необхідне для відпочинку. Крім того, у ній є сауна, яка оплачується додатково. Користування усім за системою “безліміт” обійдеться в 3 тисячі гривень. А саме - із 18 до 23 години. 

Контактний номер - 067 907 77 47.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Наталія Ломакіна

    В Маліївцях
  • Руслана Величко

    недешеве задоволення
  • Оксана Слобода

    Напишіть ,хто прочитав,а то задовбали з тою підпискою

    Саша Доцюк reply Оксана Слобода

    Я заплатив і читаю. Не такі великі гроші

    Руслана Величко reply Оксана Слобода

    Оксана Слобода я прочитала.
  • Артем Язаджи

    І де

keyboard_arrow_up