Де у Хмельницькому планують встановити нові дитячі майданчики

Де у Хмельницькому планують встановити нові дитячі майданчики
Фото - Хмельницька міська рада
  • За цей рік в місті запланували облаштували 28 нових дитячих і спортивних майданчиків.

Цього року нові дитячі майданчики мають з’явитись не лише у Хмельницькому, а й в населених пунктах міської територіальної громади. Традиційно, майданчики для малечі мають облаштувати гірками, гойдалками, балансирами, пісочницями і спортивними тренажерами. Як зазначають у пресслужбі міськради, цьогоріч на встановлення дитячих і спортивних майданчиків з бюджету міської ТГ виділили близько 2,5 мільйонів гривень. 

Перші у 2021 році вуличні тренажери встановили поблизу будинку №3 на вулиці Перемоги. Також облаштували дитмайданчик у дворі будинку №101 на Шевченка. 

Спорудження майданчика для дітей завершують на Свободи, 16 А. Ще два запланували встановити у дворі будинків №27/1 і 27/2 на вулиці Гальчевського, що у мікрорайоні Ракове, та на вулиці Перемоги, 8/1.

Відео дня

Як додають у міській раді, наразі вже виготовили проект і скоро оголосять тендер на виконання робіт зі спорудження двох майданчиків (спортивного і дитячого), розміром 15х15 м, у селі Олешин (поблизу Клубу культури і дозвілля) і в селищі Богданівці (вулиці Першотравнева, 2). Їх кошторисна вартість - понад 200 тисяч гривень. 

Як повідомляють у Департаменті  інфраструктури, впродовж цього року має з'явитись 28 нових дитячих і спортивних майданчиків, у тому числі 5 проектів бюджету участі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Альона Слива

    Шевченка 6 майданчик в аварійному стані. Тільки все обіцяють.
  • Olga Yanevich-Fedyshina

    По Вул.Заводській, що у Хмельницькому, немає жодних качель, гойдалок та площадок для дітей.
    Хіба це не частина міста,  де проживають виборці?
  • Инна Стельмах

    Камянецька 52 теж має діток)  вже роки як гірку забрали і немає нічого крім двох металевих квіток, двох черепашок і двох метеликів (
  • Гризунки Для Дітей

    Вул Чорновола 35, ще в тому році обіцяли для дітей зробити немає до сьогодні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up