Депутатський автопарк: від «BMW» до «Porsche» в обранців з Хмельниччини (ІНФОГРАФІКА)

Депутатський автопарк: від «BMW» до «Porsche» в обранців з Хмельниччини (ІНФОГРАФІКА)
  • Найдорожче авто задекларував Сергій Лабазюк.

  • Це «Porsche Cayenne» вартістю в понад 2 мільйони гривень.

  • Тим часом двоє нардепів взагалі не вказували машин у деклараціях.

Всі народні депутати, які представляють Хмельниччину у Верховній Раді, подали свої електронні декларації за 2019 рік. У них відзвітували, які доходи та майно мали минулого року. Ми переглянули декларації та проаналізували вказану там інформацію про транспортні засоби.

За даними сайту Хмельницької обласної ради, у парламенті Хмельниччину представляють 11 нардепів, в тому числі 7 обрані від місцевих округів та 4 — від загальнодержавного округу. За даними їхніх декларацій, двоє депутатів та члени їхніх сімей автомобілів взагалі не мають. Це Олексій Жмеренецький (округ №190) та Віктор Бондар (округ №191). Найбільше машин, а саме п’ять, у своїй декларації вказала Олена Копанчук (округ №189).

Вартість автомобілів у деклараціях може вказуватися на момент набуття права власності або за останньою оцінкою. Найдорожче авто належить дружині Сергія Лабазюка, який представляє округ №188. Це «Porsche Cayenne» 2016 року випуску. Воно коштує 2 326 800 гривень. Тим часом найдешевше авто ми знайшли у декларації Олени Копанчук. Це «УАЗ 3151201», що належить її чоловіку. Воно коштує 27 000 гривень. Машина випущена 1985 року, а придбана 2010.

Відео дня

Варто відзначити, що вартість не вказана для «Volkswagen Polo», що належить дружині Володимира Ватраса (загальнодержавний округ), а також для «Mercedes-Benz V 250». Останнє авто задекларував Сергій Лабазюк. Згідно з декларацією, авто належить юридичній особі, а нардеп володіє ним за довіреністю.

Протягом 2019 року нові авто отримали:

Перелік усіх авто та їхню вартість переглядайте в інфографіці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (62)
  • Максим Кононов

    А тут мер купив в кредит Qashqai - так все,  останній коррупціонер
  • Юрій Гудок

    Тільки прийшли і відразу збагатились. От вам і слуги народу. Але як кажуть бачили очі що купували........ Що вибрали то і маємо ((((
  • Андрей Куйдан

    Давайте включим головы и не дадим этим мразям на нас зарабатывать. Не будьте Вы как они считают - быдлом. Требуйте официального трудоустройства, всей официальной зарплаты. Негры на них не приедут горбатиться! А если они не смогут зарабатывать то им пи....ц. Если некому на них работать они вынуждены будут все делать в рамках закона. Включайте головы мы можем жить лучше  и только мы сами можем  этого добиться. Только поставив людей в безвыходность они смогли купить себе все. Так неужели этих слуг народа нельзя поставить раком так как они ставят нас????
  • Андрей Куйдан

    Все эти цари народа наверное потом и кровью заработали эти машины. Но виноваты во всем мы - люди которые идут у них на поводу. Представьте ситуацию . Каждый житель Украины который работает на вот такого себе царька просто отказался работать и получать зарплату - вторую в конверте. Как Вы думаете что произошло бы?
    Правильный ответ:
    1. За счёт уплаты налогов эти цари не имели бы таких машин и дворцов. Это однозначно так потому что не на что было бы купить.
    2. Работать за копейки к ним никто не пошёл бы. Значит либо сворачивай бизнес - либо плати. Вот Вам Ваши зарплаты.
    3. При наличии нормальной зарплаты отчисления от зарплаты тоже вырастут, ну и пусть. За то Вы зарабатываете нормальную пенсию и на сегодняшний день все те пенсионеры, правда только которые действительно заслужили свою пенсию, могут не считать копейки а нормально жить.
    Вот в кратце и все. Люди будьте мудрыми !!!! Вы сами можете себе яму и обрекает себя на старости лет на нищету!!!!! Вот из за таких Царьков
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up