Діда Мороза замовляли? Скільки хмельничанам коштуватиме новорічне привітання

Діда Мороза замовляли? Скільки хмельничанам коштуватиме новорічне привітання
  • Перед Новим роком Дід Мороз і Снігуронька запалять на святі за 250 гривень. 
  • 31 грудня та у новорічну ніч - подвійна плата. 
  • На корпоратив казкові персонажі і шоу-балет виступлять щонайменше за 2500 гривень. 

До Нового року залишається все менше часу і хмельничани починають активно готуватися до яскравого святкування. Якнайбільше у новорічну ніч хочеться потішити дітей. Якщо у вас немає часу шукати костюми чи пояснювати, чому Дід Мороз так схожий на тата, можна замовити на свято аніматора.

Журналісти vsim.ua обдзвонили декілька святкових агенцій та приватних оголошень. Ми дізнались, за скільки організують свято не лише для діток, але й для дорослих.

Бородатий і Снігурочка влетять в копійочку

В середньому Дід Мороз і Снігурочка можуть привітати малечу з Новим роком за 500 гривень. На ці гроші обіцяють півгодинну програму з конкурсами, танцями та віршиками. Експрес-привітання обійдеться від 200 до 300 гривень. Бородань лише віддасть дитині порадунок. Танців та забав не буде. Дешевшим візит новорічних гостей буде з 19 до 30 грудня.

Відео дня

А от 31 грудня та у новорічну ніч ціни “підскочуть” майже вдвічі. І це не дивно, бо саме на цей час замовлень найбільше. За візит "діда" і "онуки" доведеться викласти щонайменше 500 гривень. В гостях вони пробудуть лише 10-15 хвилин. За хороводи і забави треба буде доплатити ще близько 250 гривень.

За додаткову плату Дід Мороз може прихопити із собою Бабу Ягу, Мікі Мауса, Лунтіка і навіть піратів. За кожного персонажа треба буде додати ще щонайменше 100 гривень.

На гулянку для дорослих треба розщедритись

Святкування Нового року у дорослих починається з корпоративу. Новорічне привітання для працівників обійдеться від 900 гривень. Серед пропозицій є шоу-балет. Дівчата виконають два танці. Пропонують різні образи - карнавальний, солдатський і навіть єврейський.

Приїхати на гулянку може і Вєрка Сердючка або Галка Зажигалка. За півгодини жартів треба буде заплатити 1000 гривень. А от справжня новорічна шоу-програма з Дідом Морозом, Снігуронькою, Бабою Ягою та балетом коштує від 2500 гривень.

Виступати погоджуються лише у кафе або ресторанах, тому що там зручно підключити необхідну апаратуру. 31 грудня та у новорічну ніч за таке задоволення доведеться викласти вдвічі більше. Ціни стартують від 5000 гривень за годинний виступ. На приватні вечірки вдома жоден з тих, до кого телефонували журналісти, не погодився. 

Новорічна забава для дорослих зазвичай не обходиться без стриптизу. Кошторис професійних танцюристів коливається від 1500 гривень за номер. "Покрутити" сідницями можуть не лише дівчата, але й хлопці. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up