Дім на воді чи з видом на каньйон. Зібрали 8 варіантів для ночівлі на Хмельниччині

Дім на воді чи з видом на каньйон. Зібрали 8 варіантів для ночівлі на Хмельниччині
  • За десятки кілометрів від Хмельницького можна насолодитися надзвичайно мальовничими краєвидами.
  • Вигляди на каньйони, схили чи сади - усім цим пропонують насолодитися, мешкаючи в гостьових будиночках.
  • Зібрали 8 варіантів для відпочинку з ночівлею. 
  • Переглядайте, зберігайте та поширюйте серед друзів.

Влітку так і кортить втекти на природу хоча б на декілька днів. Аби далеко не їхати від дому й при цьому насолодитися краєвидами - журналістка vsim.ua підготувала цей матеріал. У ньому зібрано 8 варіантів для відпочинку з ночівлею на Хмельниччині. Мова йде про гостьові будиночки чи навіть помешкання на воді. Де й за скільки знайти таку красу - дізнавайтеся далі. 

При складанні цієї підбірки хотілося хоча б на мить опинитися в усіх апартаментах. Адже кожен варіант має власну родзинку, що приваблює гостей. Скажімо - наявність басейну чи надзвичайно красивий вигляд з вікна. Ціни за такі місця коливаються від 900 до 10 000 гривень за добу. Усі вони підійдуть як для вікенду на двох, так і для великих компаній. Отож, переглядайте, зберігайте та поширюйте ці особливі місця для літнього відпочинку. 

Будиночок на воді

Відео дня

Цікава пропозиція для відпочинку - так званий “хаусбот”. Це будиночок на воді. А саме - на Дністрі. Там є все для відпочинку - 9 спалень, ванні кімнати, кухня й тераса для барбекю. “Хаусбот” розміщують в наймальовничішій зоні Дністра. Принаймні так обіцяють власники дому на воді. 

Окрім проживання, на “хаусботі” можна й покататися. Це обійдеться відпочивальникам у 600 гривень за годину. 

Будинок рибака в Сатанові

Вигляд на озеро та суцільна тиша - все це про дане місце відпочинку. У будиночках є балкон, телевізор та ванна кімната з душем. На території комплексу розташований дитячий майданчик, є парковка та тераса із мангалом. Крім того, можна порибалити. 

Будиночок хоббіта

Яскравий будиночок серед саду. Саме так виглядає це житло. У соцмережах його називають “будиночок хоббіта”. Окрім гарних видів, гостям пропонують відпочити в сауні чи лазні. Можна зайнятися риболовлею. 

На території розкривається вигляд на озеро. Також тут цвіте лаванда. Поля можуть слугувати фотозоною для всіх прихильників селфі. Відвідувачам пропонуються котеджі на 2 або 3 спальні. Крім того, є шале для відпочинку. 

Відпочинок на березі Дністрі

Затишне місце для відпочинку на Дністрі - це саме цей варіант. Розташоване на базі “Family hotels”. Локація - берег річки. Саме це є основною перевагою цього місця. Адже з вікон апартаментів розгортаються неймовірні види. 

Є номери, будиночок до 8 осіб та альтанки. Парковка для авто розташована на території. Можливе комплексне харчування, вартістю 300 гривень з особи. 

З виглядом на каньйон

Це місце розташоване в Кам’янці-Подільському. Пропонується вигляд на каньйон, басейн, сауна та решта зручностей для відпочинку. Це будинок для великої компанії - від 6 до 10 осіб. На території є тераса, альтанка, мангал, дитячий майданчик та місце для парковки.

Будиночок з басейном

Басейн, краєвид і комфортний будиночок - ось що пропонує це місце. Всередині є одна спальня, мінікухня, тераса, місце для парковки автомобілів. Крім того, є обладнана зона для барбекю. Тож відпочинок тут може бути не лише мальовничим, а й смачним.

“Сонячний” краєвид на річку

Садиба “Сонячна” пропонує гостям вигляд на річку та сад. Є басейн та зона для барбекю. У самому будиночку є 7 спалень, кухня та дві ванні кімнати. Відвідувачі можуть також відпочити на терасі.

Відпочинок з видом на річку Случ

У Хмельницькому районі є справжня райська місцина. Вона підійде для тих, хто втомився від робочих буднів. Це відпочинок у затишному будиночку. Краєвид із вікна розкривається на річку Случ.

Будиночок вміщує максимум 6 осіб. Гості можуть насолодитися не лише мальовничими виглядами, а й порелаксувати в чані. Ціна - тисяча гривень за годину. 

Читайте також: Ціни, краєвиди та релакс: перевірили, що пропонує гостям Меджибіж

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач96

    Ну и цены в Хмельницкой области, зажрались-это не то слово.
  • Віталій Муляр

    Розраховано на втомлених людей з грубим портмоне
  • Natalia Barukina

    А від чого ви зморились ? У нас війна

    Віктор Мацюк reply Natalia Barukina

    А уявіть які будуть ціни після війни.

keyboard_arrow_up