“Дитячий світ” запланували капітально відремонтувати за грантові кошти

“Дитячий світ” запланували капітально відремонтувати за грантові кошти
  • У приміщенні торгового центру планують створити сучасний бізнес простір, зберегти наявні торгові місця та створити нові.

  • А ще там з’явиться багатофункціональний простір #ProModni. 

Хмельницька міська рада потрапила до переліку муніципалітетів, які відібрали у межах всеукраїнського конкурсу місцевих ініціатив в рамках проєкту "Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)". Відтак, Хмельницький отримає грантові кошти, повідомляють у міській раді. 

— Місто отримає грантові кошти на реалізацію проекту – "Формування інноваційного бізнес-середовища шляхом проведення капітального ремонту, розкриття потенціалу та осучаснення застарілого торговельного центру". В результаті втілення проєкту буде проведено капітальний ремонт ТЦ “Дитячий світ”, — написав заступник міського голови Микола Ваврищук на власній сторінці у мережі.

Таким чином хочуть відновити місцеву економіку, провести капремонт застарілого торговельного центру та створити інтеграційний бізнес-простір. У мерії додають, що це дасть можливість торговим маркам громади підвищити свою видимість, привабити нову аудиторію, розширити коло покупців та залучити релоковані підприємства, переселенців та студентів.

Відео дня

Які завдання поставили зробити в рамках проєкту:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Людмила Козак

    Давно пора. Совдепія в центрі міста 👎. А так - буде гарно.
  • Liubov Velychko

    Не на часі
  • Людмила Мазур

    А де кошти, які отримували за оренду цього приміщення?
  • шоколадные ванильные соленые муравьи в реальности без маски.

keyboard_arrow_up