Для хмельницьких підприємців запровадили безкоштовну послугу

Для хмельницьких підприємців запровадили безкоштовну послугу
  • Підприємці Хмельницького та переселенці отримають можливість безкоштовно проконсультуватися із досвідченими українськими бізнес-консультантами.

  • На які питання можна буде отримати відповіді?

 

Рашистська агресія спричинила важку економічну ситуацію в Україні. Переселенці та біженці масово переїхали до західних областей України, а також до Європейського Союзу.

Надзвичайно важливо зараз зберігати робочі місця та відновлювати економіку України.  Все це сприятиме підтримці ЗСУ та допомозі переселенцям.

Відео дня

Підприємців постійно турбують питання:

Відповіді на ці та інші питання можна отримати у межах проєкту "ІмЕкс: вихід на нові ринки".

Що це за проєкт?

Підприємці Хмельницького та переселенці зможуть проконсультуватися із досвідченими консультантами України, які уже понад 10 років працюють у сфері експортного та імпортного консультування безкоштовно.

Консультанти готові надати пораду стосовно країн Європи, Африки, Канади, США та країн Близького Сходу.

Зокрема, допоможуть зорієнтуватись у питаннях старту продажів, маркетингу та логістиці на експортних ринках, щодо законодавчих вимог та ціноутворення інших країн, допомогти у розробці стратегій та бізнес-планів, а також у пошуку партнерів та ексклюзивних постачальників.

Проєкт «ІмЕкс: вихід на нові ринки» реалізується Управлінням економіки Хмельницької міської ради й Proskuriv Business Club.

Захід відбувається в рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Ця програма спільно фінансується урядом Німеччини та Європейським Союзом,а реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Потрібна консультація? Реєструйтесь за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLScgtMkHrTco52.../viewform

і з вами зв’яжеться координатор!

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up