Досвідчений сімейний адвокат - запорука успішного вирішення спорів (новини компаній)

Досвідчений сімейний адвокат - запорука успішного вирішення спорів (новини компаній)

Сімейний адвокат у Вінниці → професійний адвокат → вирішення судових спорів ✓ стягнення аліментів ✓ визначення права на опіку ✓ позбавлення батьківських прав ✓ розділ спільно нажитого майна ✓ розлучення ✓ усиновлення ✓ визнання батьківства ✓ ефективне вирішення юридичних питань у Вінниці та Україні 

Олександр Малик — адвокат з справжніми людськими цінностями

Від близьких людей ми очікуємо підтримки і турботи. Проте життя непередбачуване, і часом між чоловіком і дружиною виникають інциденти, котрі потребують врегулювання в юридичній площині. Наприклад, подружжя вирішило розлучитись. Це дуже болючий, важкий процес, незалежно від того хто ви — позивач чи відповідач. Ситуація ускладнюється, коли пара володіє спільно нажитим майном або присутні неповнолітні діти. Врегулювати конфлікт та відстояти власні інтереси допоможе кваліфікований сімейний адвокат.

Вирішення сімейних спорів потребує юридичного супроводу

Аби зробити процес розгляду сімейних справ раціональним та більш швидким, вінничани звертаються до досвідченого адвоката Олександра Малика https://www.malyk.com.ua/. Фахівець отримав освіту у Київському університеті права Національної академії наук України. Також закінчив Донецький національний університет імені Василя Стуса. Має ступінь магістра права.

Крім освіти, платформою для професійної успішності сімейного адвоката є робота протягом шести років у Вінницькому міському суді. Олександр Малик крок за кроком подолав шлях від секретаря судового засідання до помічника судді. Ця практика показала роботу органу з різних боків, а також познайомила із деталями проблем громадян, котрі звертаються до суду.

На основі отриманого досвіду Олександр Малик вирішив стати адвокатом по сімейних справах. За два роки приватної діяльності уже більше півтисячі вінничан отримали консультації та допомогу у вирішенні спірних питань із близькими. Схвальні відгуки клієнтів свідчать, що пан Малик виконує взяті на себе зобов’язання ефективно, пунктуально та грамотно.

На чому спеціалізується сімейний адвокат

Олександр Малик має офіційний сайт, де представлена вичерпна інформація про послуги, котрі надає, умови співпраці, вартість та контактні дані. Крім того, на сторінці знайдете актуальні новини з юридичного світу, корисні поради громадянам.

Основними напрямками, на котрих спеціалізується адвокат по сімейних справах є вирішення спорів щодо:

  • визнання батьківства;
  • позбавлення батьківських прав;
  • розлучень;
  • розірвання шлюбу з громадянами інших країн;
  • розділ спільно нажитого майна;
  • накладення та стягнення аліментів;
  • усиновлення.

Кожен випадок унікальний, має свої нюанси та складнощі. Олександр Малик вміє розгледіти найменші дрібниці, котрі впливають на хід справи. Тому сімейні справи під його супроводом вирішуються в короткі терміни з мінімальними затратами. Багаторічний досвід та професійне чуття гарантують швидкий пошук оптимальної моделі вирішення спірного питання.

Співпрацюючи з паном Олександром, ви уникнете клопотів з оформленням необхідних документів, мінімізуєте контакти з державними установами. Якщо немає бажання бачитися з колишнім партнером по шлюбу, то сімейний адвокат проводитиме зустрічі без вас.

Що зробить для вас адвокат по сімейних справах

Пан Малик відмінно розбирається в сімейному праві. При цьому фахівець постійно розвивається та поновлює знання актуальною інформацією. Сімейний адвокат Олександр Малик надає наступні послуги:

  • проводить професійні консультації;
  • складає, доповнює, визнає недійсними шлюбні договори;
  • забезпечує супровід під час процесу розірвання шлюбів;
  • сприяє розділу майна в правовому полі;
  • оскаржує, відновлює батьківство;
  • забезпечує визнання батьківських прав;
  • допомагає встановити оптимальний порядок зустрічей з дитиною;
  • владнує спори, щодо перешкод спілкування з спільною дитиною;
  • забезпечує позбавлення або обмеження батьківських прав, згідно закону;
  • оформлює примусове стягнення аліментів.

Олександр Малик збирає та аргументує докази, грамотно складає потрібні документи та самостійно подає їх у відповідні органи на розгляд. Клієнти сімейного адвоката забезпечені юридичним супроводом, котрий захистить від помилок та неочікуваних проблем у ході захисту ваших інтересів.

Чому варто звернутися до сімейного адвоката Олександра Малика

Професійність адвоката полягає у знанні і дотриманні законів. Проте, обираючи фахівця, ми в першу чергу спираємось на його людські якості. Адже цінності і світогляд людини, котра розбиратиметься у справах вашої сім’ї мають відповідати принципам моралі. Олександр Малик — професіонал, з чіткою життєвою позицією, сформованими принципами. На тверде переконання адвоката, головне його завдання — допомога та підтримка клієнтів.

До справ адвокат Малик підходить з усією професійною відповідальністю. Відкрите, доброзичливе спілкування з клієнтами дозволяє побудувати довірливі стосунки. Динамічне, легке ведення справ забезпечують ретельне вивчення питання, аналіз деталей та пошук раціональних рішень.

Якщо шукаєте сімейного адвоката, тоді наступний перелік якостей допоможуть зрозуміти, що Олександр Малик достойний представляти ваші інтереси.

Переваги діяльності адвоката Малика:

  • спеціалізована вища освіта;
  • невпинний розвиток в професійній сфері;
  • довготривала робота у суді;
  • два роки власної адвокатської практики;
  • різноплановість діяльності з позитивним завершення справ;
  • велика кількість задоволених клієнтів;
  • значна частка повторних звернень.

Олександр Малик досконало знається на роботі судової системи. Відмінно вивчив законодавство. Має великий досвід практичного застосування свої знань. Таке поєднання дозволяє тверезо та раціонально оцінювати прогнозований успіх справи. Звертаючись до пана Олександра, будьте певні, що отримаєте чітку відповідь чи варто займатися спором на самому початку шляху. Витрачати час та ресурси на марну справу не доведеться.

Головна якість будь-якого адвоката — чесність перед собою, клієнтами, судом. Олександр Малик безперечно володіє цією чеснотою. Адвокат усвідомлює відповідальність за власні дії. Неухильно дотримується норм закону та моральних принципів. Якщо виникли життєві негаразди і потрібна допомога професіонала, звертайтесь до Олександра Малика у місті Вінниця. Довірте вирішення юридичних проблем надійному фахівцеві і будьте спокійні за своє майбутнє.

keyboard_arrow_up