Дрони, комуналка і відзнаки: закупівлі хмельницького виконкому на 47,1 мільйона (ІНФОГРАФІКА)

Дрони, комуналка і відзнаки: закупівлі хмельницького виконкому на 47,1 мільйона (ІНФОГРАФІКА)
Фото з архіву редакції
  • Нині у виконкому є 48 активних закупівель.

  • Ми проаналізували їх та пропонуємо дізнатися результат.

Від 1 січня цього року виконавчий комітет Хмельницької міськради провів закупівель на майже 47,1 мільйона гривень. Ця сума включає укладені договори, а також закупівлі, які перебувають на різних стадіях укладання договору. Журналіст vsim.ua проаналізував ці закупівлі через систему bi.prozorro.org — пропонуємо вам дізнатися, що купували, за скільки та в кого.

Що купували

Більшу частину з майже 47,1 мільйона — близько 90% — витратили або запланували витратити на дрони. Загалом йдеться про 1260 пристроїв різних типів на загальну суму в майже 42,3 мільйона гривень. На другому місці за сумою витрати — опалення та гаряча вода на рік. На них витратили понад 2,1 мільйона гривень. Третє місце посідають відзнаки «Почесний громадянин». Їх планують купити 200 штук на 978 тисяч.

За скільки купували

Загалом зараз є 48 активних закупівель, тобто тих, які не скасовані. Десятка найдорожчих повністю складається з дронів. Якщо не враховувати їх, то найдорожчим виявилося опалення на рік, на яке пішло понад 2,1 мільйона гривень.

Відео дня

У кого купували

Лідерами у рейтингу постачальників є, знову ж таки, продавці дронів. Вони «взяли» понад 90% загальної суми закупівель. Тільки сьоме місце посідає комунальне підприємство «Хмельницьктеплокомуненерго», з яким укладали договори на опалення й постачання гарячої води.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Раиса

    Дякую, дякую за приорітет дронів❤️

keyboard_arrow_up