Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона

Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
  • Житло розташоване у Києві.
  • Також вона стала власницею двох машиномісць загальною вартістю майже 1,6 мільйона.
  • Ще одне оновлення - акції товариства у Польщі.

Нардеп з Хмельниччини Олександр Герега подав нову декларацію про свої доходи та майно. Вона охоплює період за 2023 рік. Тут є всі земельні ділянки, квартири, коштовності, картини, автомобілі та інше, власниками яких стали Олександр Герега та його дружина Галина.

Оновлення стосується нерухомого майна. У 2023 році Галина Герега стала власницею квартири у Києві. Площа житла — 383,3 метра квадратних. Вартість, згідно із декларацією — 38 905 893 грн.

Відео дня

Власницею квартири вона стала 23 лютого. Пізніше, 15 березня, оформила володіння двома машиномісцями. Також у Києві. Їхня площа різна — 24,2 і 25, 6 метра квадратних. А вартість однакова — по 792 570 гривень кожна.

Інформацію про дане житло та машиномісця Гереги подавали й у 2022 році як об'єкти незавершеного будівництва. Тобто пані Галина минулого року вступила у власність цими об’єктами, які були проінвестовані раніше. Загалом Олександр Герега входить до десятки нардепів із найбільшою кількістю задекларованої нерухомості.

Також Галина Герега повідомила про придбання нових цінних паперів. В липні 2023 року вона стала акціонером товариства з переробки штучних матеріалів ПЛАСТ-БОКС. Воно зареєстроване у Слупську, що в Польщі. Ціна однієї акції, як вказано у декларації — 8 гривень. Дружина нардепа купила їх на суму 57 750 гривень.

ПЛАСТ-БОКС — одне з найбільших виробників пластику в Польщі. Воно займається виробництвом та реалізацією пластикових упаковок, контейнерів, коробок й інших пластикових виробів. 24,39% акції товариства належить Paravita Holding Limited, яка підконтрольна Герегам.

Читайте також: Нерухомість в Іспанії, шуби, діаманти: огляд декларації нардепа Гереги

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (89)
  • Звертаюся до кожного  долучитися до збору коштів для 19 бригади. Хлопцям вкрай потрібні спеціальні сітки маскувальні,щоб ворог їх не бачив. Перші сітки уже готові і хлопці їх отримали.Фото звіт хлопці зроблять обов'язково і на другу партію 🤗. Не бутьте осторонь. Як кожен закине хоть по 50 гр,то будуть сітки. Наближаємо перемогу разом. 5375 4112 1601 5706 . Героям Слава ♥️
  • Мала

    То стільки форми і сух пайків військових продати .То там вже не одна квартира буде.Землі рейдерськи забрати .Теж перші.
  • Anatoliy Buchenko

    Читаючи коментарі: не всі комуняки виздихали... Хохли ненавидять успішних українців, не має значення хто це: Гереги, Косюк, Порошенко. А є ще дебіли, які пишаються своїми злиднями! І, звісно, майже всі хочуть , щоб у сусіда корова здохла...

    Лесовой К. reply Anatoliy Buchenko

    Холоп має свідомо любити свого пана, пишатися його здобутками, стидатися своїх злиднів і бажати міцного здоровʼя сусідській корові, хоча останні десь пропали...

    Читач73 reply Anatoliy Buchenko

    Поки одні останнє заради перемоги віддають (включно з життям) інші багатіють, по Іспаніях катають. То може всі хто в окопах стануть, розвернуться і в Іспанію? А ти, як один з найрозумніших і найуспішніших грошима чи умом своїм замістиш їх, ну чи успіхом. Тільки ніс червоний знімки перед цим, бо може не вийти
  • Елена Риба

    Коли вони вже всі понаїдаються ,на той світ не забереш....

keyboard_arrow_up