Нерухомість в Іспанії, шуби, діаманти: огляд декларації нардепа Гереги

Нерухомість в Іспанії, шуби, діаманти: огляд декларації нардепа Гереги
Фото нардепа з відкритих джерел
  • Земельні ділянки, квартири, домоволодіння.
  • Ізольоване житло, шуби, діаманти та годинники.
  • Дізнавайтеся, що задекларував народний депутат України Олександр Герега.

Журналісти vsim.ua продовжують оглядати декларації посадовців, чиновників та нардепів за 2022 рік. Цього разу - народного депутата України Олександра Гереги (обраний від 192 мажоритарного округу, Хмельницька область).

Нардеп прозвітував про об’єкти нерухомості та незавершеного будівництва. Доходи та активи. Транспорт й цінне рухоме майно. Все це є власністю як безпосередньо Олександра Гереги, так і його дружини - Галини Гереги.

Згідно з декларацією, за 2022 рік подружжя на двох заробили більш як 14 мільйонів гривень. Крім того, на їхніх банківських рахунках й серед готівкових коштів - тисячі євро, доларів та швейцарських франків.

Відео дня

Найбільше земельних ділянок подружжя має на Київщині. Олександр Герега володіє житловими будинками та квартирою в Києві. Ще однією квартирою в Городку на Хмельниччині. Разом із дружиною є власником домоволодіння у Київській області.

Дружина, Галина Герега, володіє будинком, ділянкою з житлом та ізольованим житлом в Іспанії. Також має 3 квартири та гаражний бокс у столиці. Галина Герега володіє двома автівками - Porsche та Volkswagen.

У декларації нардепа також зазначено, що він та дружина має посвідку на проживання в Іспанії. А саме - право на довгострокове проживання.

Детальніше з декларацією нардепа Олександра Гереги знайомтеся далі в інфографіці.

Додамо, що в декларації нардепа відсутня нерухомість чи майно, власності якого він набув за час повномасштабної війни. Разом з тим, раніше, часткове оновлення автопарку Олександра Гереги за час вторгнення розкрили журналісти із BIHUS Info. Вони знайшли 5 елітних автомобілів, які були оформлені на компанію “Епіцентр К”, яка належить сім’ї Герег. 

Вартість цих машин становить щонайменше 925 595 доларів США. Це за оцінками вартості таких автомобілів за їх найменшою ціною на ринку. Тому загальні витрати на елітне оновлення могло бути більшим.

Які авто купили:

Читайте також: На чому їздять хмельницькі депутати: проаналізували декларації (ІНФОГРАФІКА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Ирина Дитишина

    Це ж треба було стільки нахапати!Коли вже то рило лусне!А пенсіонерам достатньо пенсії 2800.

    Читач70 reply Ирина Дитишина

    Потрібно нормально працювати, щоб на пенсії не бомжувати
  • Ira Irina

    Бандюга , його гнати треба або краще судити .
  • Poppy seed

    Так а ви чого думаєте вони всі рвуться до влади? От саме заради цього. Чи ще хтось вірить що великі гроші в нас чесно можна заробити?
  • Oksana Rudyk

    Бандюки 90х рулять.

keyboard_arrow_up