Готелі та перетримка тварин у Хмельницькому: які ціни і що пропонують

Готелі та перетримка тварин у Хмельницькому: які ціни і що пропонують
  • Домашні улюбленці - наче діти для своїх господарів.
  • Під час відрядження, відпустки чи інших справ постає питання  - де їх залишити.
  • Журналістка vsim.ua дізналася, куди в Хмельницькому можна тимчасово віддати улюбленців та на яких умовах.

Відрядження, відпустка чи будь-які інші справи вимагають тимчасово залишити свого домашнього улюбленця. Проте тваринам потрібен догляд та увага. Тож часто господарі вдаються до запитання - де ж залишити свого хвостатого, вусатого чи чотирилапого члена сім’ї?

В багатьох містах України функціонують спеціальні готелі для тварин. Там за ними доглядають ветеринари чи грумери. Годують, дресирують, граються та вигулюють. Принаймні про все це зазначають в оголошеннях. Як правило, облаштовують такі місця у салонах для грумінгу чи ветеринарних аптеках.

Журналістка vsim.ua вирішила дізнатися, чи є такі заклади для тварин у Хмельницькому, скільки це коштує та що там пропонують. 

Відео дня

Ціни - від 70 гривень за добу

У Хмельницькому є декілька оголошень про функціонування готелів для тварин. Перший - на Панаса Мирного, під назвою “Happy pet”. Жінка по той бік слухавки відповіла, що заклад зачинився і більше не працює. Таку ж відповідь вдалося отримати, зателефонувавши за ще одним оголошенням.

А от наступні дзвінки були більш успішні. Вдалося натрапити на інформацію про роботу готелю для собак “Duglas Praid”, що поблизу Хмельницького. Розташований він у Давидківцях. Там пропонують наступне: 

За легендою, нам потрібно залишити на тимчасове перебування йоркширського тер’єра. Тобто собаку маленької породи. Відповіли, що коштуватиме це 150 гривень на добу. Такою буде ціна за умови, що господар надає харчування для тварини. В іншому випадку - доведеться доплатити. 

Загалом ціна залежить від породи та розміру собаки. У закладі кажуть, що забезпечують комфортні умови для перебування тварин. Додають: собаки перебувають під цілодобовим наглядом команди готелю. 

Також у місті працює іще один готель, виключно для котів. Розташований він у ветеринарній аптеці “У Наталки”, на Зарічанській. Як розповіли працівники: у приміщенні є дві кімнати. Тварин тримають у клітках, аби ті не втекли. Наголошують, що коти протягом дня перебувають в оточенні людей. Оскільки це аптека і весь час є потік клієнтів. 

За легендою, нам потрібно залишити сіамського кота. Вартість - 70 гривень за добу, в разі надання свого корму та наповнювача для лотка. Якщо ж тварину віддають без харчів та наповнювача, ціна - 100 гривень за добу. Працівниця готелю каже: бувало, залишали свого улюбленця на пів року. Тож господарям не варто турбуватися щодо тривалості свого від’їзду. 

Хмельничани облаштовують готелі для тварин у квартирах

Оголошення про перетримку тварин у Хмельницькому є на різних інтернет-платформах. Зокрема - на OLX. Пані Олена може тимчасово прихистити гризунів, птахів, рептилій на інших тварин невеликого розміру. Доглядає за ними у квартирі, що в мікрорайоні Ракове.

Олена пропонує перетримку без кліток та вольєрів. Обіцяє цілодобовий нагляд та фотозвіт господарям. В оголошенні жінка вказує, що приймає тварин лише зі своїм кормом.

Ціна за добу перебування:

  • Собаки - 150 грн.
  • Коти - 100 грн.
  • Хом’яки, морські свинки, рептилії, шиншили, папуги - 50 грн.
  • Якщо для тварини потрібно готувати їжу - + 25 гривень за добу. 

Також перетримку тварин у Хмельницькому пропонують на сайті Кабанчик. Зазначено, що харчування забезпечує замовник. Приймають як котів і собак різних порід, так і рептилій, гризунів і птахів. 

Ціни за добу наступні:

  • Перетримка котів - 80-120 грн.
  • Перетримка дрібних собак - 90-130 грн.
  • Перетримка середніх собак - 110-140 грн.
  • Перетримка великих собак - 140-180 грн.
  • Перетримка гризунів - 80 грн.
  • Перетримка птахів - 80-100 грн.
  • Перетримка рептилій - 90 грн.

Читайте також: Валюти продовжують дорожчати. Курси в обмінниках Хмельницького (КАРТА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дмитрий Сусляк

    Вже залишав собаку в Давидківцях! Відношення власника дає впевненість за перебування свого улюбленця,ціна за послуги адекватна.
  • Аленчик Аленчик

    У Давидківцях відмінні умови для перетримки собак!!Власник професійно доглядає за тваринами!!

keyboard_arrow_up