Хмельницька фірма придбала готель у Вінниці за 34 мільйони гривень

Хмельницька фірма придбала готель у Вінниці за 34 мільйони гривень
Готель «Південний Буг» у Вінниці. Фото з сайту vn.20minut.ua
  • Хмельничани запропонували більше, ніж вінницька фірма.

  • Будівля готелю «Південний Буг» має 9 поверхів.

  • Новий власник не зможе знести готель, а має його відремонтувати.

Компанія з Хмельницького придбала готель «Південний Буг» у Вінниці. Про продаж готелю Вінницька міська рада повідомила ще у грудні минулого року. Готель виставили на аукціон, який завершився 28 січня цього року. ТОВ «Агро Дельта Плюс» виклало за приміщення понад 34,13 мільйона гривень. Конкурентом хмельницької фірми на цих торгах було приватне підприємство «Корпорація Максимум» з Вінниці. Вони запропонували за готель 33,79 мільйона гривень.

Дев’ятиповерхова будівля готелю «Південний Буг» розташована у центрі Вінниці на площі Героїв Чорнобиля, 1. Звели її в 1971 році. Зараз споруда непридатна для нормальної експлуатації та потребує капітального ремонту. Як повідомляє вінницьке видання «20 хвилин», міська рада виставила майбутньому власнику будівлі декілька вимог:

  • відремонтувати та підсилити конструкції готелю

    Відео дня
    /li>
  • не змінювати призначення та не звільняти працівників

  • завершити реконструкцію за два роки з моменту приватизації будівлі.

За даними сервісу YouControl, ТОВ «Агро Дельта Плюс» засноване 14 листопада 2016 року. На момент створення вона була зареєстрована на вулиці Кармелюка, 8/1. Засновником фірми вказаний хмельничанин Богдан Грушецький. Основним видом діяльності ТОВ було вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. 22 грудня 2017 року статутний капітал фірми зріс із 600 тисяч гривень до 10 мільйонів.

31 серпня 2018 року ТОВ змінило місце реєстрації. Відтоді фірма розташовується у приміщенні ТЦ «Woodmall» на Трудовій, 6А. З цього ж дня компанія має й новий основний вид діяльності — купівля та продаж власного нерухомого майна. 31 вересня 2018 року власників у ТОВ стало двоє — до Богдана Грушецького додався івано-франківець Іван Мельник. Зараз фірма налічує 20 видів діяльності, переважно у сфері будівництва, торгівлі та торгівельного посередництва.

2017 року «Агро Дельта Плюс» придбала у Красилівської міської ради приміщення будинку культури площею понад 2200 квадратних метрів. Фірмі споруда обійшлася в 988 тисяч гривень. Протокол про проведення аукціону міська рада затвердила у березні 2017 року.

Слідкуйте за найсвіжішими новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ольга Давиденко

    Интересно,В 2017 году капитал фирмы 10 млн А в 2019 купили гостиницу за 34 млн что-то автор статьи напутали!ЭТО хорошо что реставрируют и будет другой вид в центре города,А вот с цифрами что-то расплывчито
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up