Хмельницька міськрада оновить комп'ютерну техніку на 400 тисяч гривень

Хмельницька міськрада оновить комп'ютерну техніку на 400 тисяч гривень
  • Ще з 2016 року міська рада закупляє для своїх працівників новенькі комп'ютери. 
  • Цього року знову планують оновити оргтехніку. Вже купили 15 комп'ютерів. 
  • Що придбають та скільки планують витратити, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

 

Минулого року у міській раді почали оновлювати комп’ютерну техніку. У грудні закупили 20 комп’ютерів. Їх придбали у ТОВ “Діавестенд Комплексні рішення” за 252 тисячі гривень. На початку 2017 працівники вже отримали новенькі комп’ютери.

- В 2016 році ми почали купувати техніку для роботи структурних підрозділів міськради. До прикладу, управління ЖКГ, яке сотні договорів випускає через Prozorro, працює на комп’ютерній техніці 1990-х років. Відсканувати договір на комп’ютері 1997 чи 1998 року - це, по-перше, величезна кількість часу, а по-друге, витрати робочої сили, - розповідає vsim.ua міський голова Олександр Симчишин. - Тому щоб все це робити оперативно, швидко і був результат, звичайно, що треба поступово оновлювати.

Читайте також: У хмельницькі школи закупили мультимедійні комплекси на 700 тисяч. Як ними користуються?

Відео дня

В “Програмі економічного та соціального розвитку на 2017 рік” прописали, що на ремонт приміщень міської ради та оновлення комп’ютерної техніки необхідно 3,5 мільйони гривень. Та Олександр Симчишин каже, що таку суму відразу виділяти не будуть.

- Мова ні в якому разі не йде про те, що в цьому році буде виділена така сума на придбання комп’ютерної техніки. Програма визначає, що, скажімо, було би бажано виділити 3 мільйони для того, щоб повністю все оновити, але об’єктивно це буде 300-400 тисяч. Не більше, тому що наразі є більш важливіші потреби, - пояснює Олександр Симчишин.

У лютому виконком знову закупив комп’ютери. На цей раз придбали 15 штук. Їх купили у ТОВ “ІВК Сервіс” за 162 тисячі гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    правильно, в школах компів не вистачає, а міській раді дають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up