Виконком розглянув петицію про підняття зарплат вихователям (ОНОВЛЕНО)

Виконком розглянув петицію про підняття зарплат вихователям (ОНОВЛЕНО)
Ілюстративне фото
  • Владу просили встановити надбавку у 20%.
  • Виконком розглянув звернення та взяв його до відома.
  • Чому так?

У Хмельницькому пропонували підвищити зарплату педагогічним працівникам дитячих садочків та закладів позашкільної освіти. Петицію такого змісту створила Ірина Масловська. Жінка просила встановити надбавку розміром 20% за складність та напруженість роботи. Ідею підтримали 515 хмельничан. Тому петиція потрапила на розгляд виконавчого комітету міськради.

У виконкомі встановлювати надбавку не стали, а петицію взяли до відома. Засідання проводили вчора, 26 грудня. У прес-службі міськради журналістам vsim.ua повідомили, що на 2020 рік оклади педагогічних працівників ДНЗ та позашкільних навчальних закладів підняли на 30%.

Нагадаємо, що вчора також розглядали петицію про заборону користування мобільними телефонами у школах. Це звернення також відхилили, адже законом не передбачена заборона користування гаджетами у навчальних закладах. Разом із тим рекомендували школам міста розробити власні правила користування мобільними телефонами, якщо таких у них досі немає.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Sidorcuk Masa

    Вот ето я и пытаюсь объяснить. Деньги городу субвенция, дотации там разные , гранды , квоты дают с расчёта на одного жителя. На количество жителей города.



    И с отг яблунивкы нам деньги не дают, за то что их льготников ездят бесплатно в тролейбусах, имеют льготы на оплату коммунальных, оплату больничного, оплату больницы, оплату поликлиники , детского садика, оплату школы, оплату питания в етих учреждениях ОТГ с яблунивкы НЕВОЗВРАЩАЕТ.



    То есть наши детки делятся партой, котлетой, уколом, учителем, воздухом в классе, с привезёнными детьми.



    А в селах есть школы, где 2 учиника в класе.И там учителя получают значительно , значительно больше, Хмельницкого .



    Так же и инфикционая больница в ярмоленцах, красилове, деражне, дунаевцах, волочиску  пустует, а врачи получают там намного, намного , намного больше, чем в Хмельницком.



    То же касается и беженцев. Лавашевичи и хинкалевичи и хачапуровичи , денег с их городов, их странстран, их стран,  НЕПЕРЕЧИСЛЯЕТСЯ в Хмельницкий отг. То есть тем же детским садиком, больницей, школой, той же котлетой, инфраструктурой города мы делимся , отдирая от себя.



    Потому и зарплаты у медиков и педагогов маленькие, у всех бюджетников. И дело тут не в .... Бюджетников сначала нае--- бывают с зарплатой, а потом с пенсией, 1390-1500, потому что зарплата была маленькая.
  • Катя

    Надбавка повина йти за рахунок батьків.плати за дит.садок.В радянські часи усі платили і чим більша ЗП тим більше платили.Ато приїдуть швачками і поварами на мінімалку оформляться, а в карман по 10 тис,квартири познімають, а ти їм і садочки будуй і доплочуй за вихователей зі своєї реальної мінімалки
  • Тетяна Шевчук

    Я нічого не розумію з тими доплатами????

    Наскільки мені відомо ,піднімуть тільки доплату в 30% тільки молодим спеціалістам(до 10 років стажу)всі інші як отримували  ,так і отримають .....
  • Віталій Грицаюк

    Ну да...за те собі коефіцієнт зарплати не погано піднімають(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up