Хмельницькі підприємці відновлюють роботу: чотири приклади

Хмельницькі підприємці відновлюють роботу: чотири приклади
  • Підприємців Західної України попросили повернутися до роботи.
  • Дізналися, як працюють під час війни хмельничани.
  • Поспілкувалися з представниками різних сфер.

Війна поставила на паузу життя багатьох хмельничан. Хтось тимчасово залишив своє місце роботи, припинилося надання багатьох послуг й зникнув попит на них. Після 20 днів війни чимало підприємців все ж відновили роботу. Приступити до праці мешканців Західної України закликав і прем’єр-міністр. 

Так, у Хмельницькому відновилася діяльність речового ринку на Львівському шосе. Якою була ситуація в перший день роботи, дізнавайтеся в матеріалі Репортаж з хмельницького речового ринку, який почав роботу під час війни (ВІДЕО).

Відео дня

Підприємці ринку не єдині, хто взявся до роботи. У центрі Хмельницького вже запрацювали магазини в торгових центрах і навіть деякі заклади харчування. Приймають клієнтів представники б’юті-сфери та представники інших діяльностей. 

Підприємці Хмельницького розповіли журналістці vsim.ua, як працюють під час війни. Деякі називають сьогоднішнє функціонування бізнесу окремим видом волонтерства. Адже наразі прибуток залишається для них далеко не пріоритетним питанням. Кажуть: відновили роботу заради економіки країни. 

Юлія, власниця магазину піжам та одягу для відпочинку HOCHU

Нет описания.

Катерина, працює в б’юті-сфері

Анастасія, власниця кавового кіоску

Катерина, дерматовенеролог-косметолог

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up