Репортаж з хмельницького речового ринку, який почав роботу під час війни (ВІДЕО)

Репортаж з хмельницького речового ринку, який почав роботу під час війни (ВІДЕО)
  • Хмельницьких підприємців попросили повернутися на робочі місця.
  • Як розпочав роботу речовий ринок на Львівському шосе, дивіться та читайте в матеріалі.

П’ятниця, 10 ранку. Парковка хмельницького речового ринку напівпуста. Ближче до дороги є відкриті кіоски. Продають там хімію та товари для дому. Назустріч йде жінка із “кравчучкою”. Дорогою пропонує продавцям чай та каву. 

Наближаючись далі, до виходу на “Бартер”, помітно більше людей. Стосується це і покупців, і продавців. Шкарпетки, спідня білизна, одяг, костюми та взуття - знайти можна будь-що. Щоправда, деякі торгові ряди залишаються пустувати. 

Одна з продавчинь, в якої наразі розпродаж, каже: “Людей сьогодні вийшло не багато”. За її словами, більшість розпродують старий товар. А саме теплі речі. Каже: що буде далі - невідомо. Нових речей для торгівлі нині ніде взяти. Адже раніше більшість закуповували товар в Харкові. Через війну тепер не відомо, коли вітрини хмельницького ринку оновляться. 

Відео дня

На Геологів, де взуттєва алея, теж відкрилися не всі підприємці. На вітринах - зимове й демісезонне взуття. Один із продавців говорить: вийшли на роботу сьогодні близько 8 ранку. Мовляв, торгів зовсім немає. Чоловік говорить, що знизив ціни на свій товар. Оскільки добре розуміє сьогоднішню ситуацію в країні. Додає, що вийшов на ринок, аби заробити копійку й сплатити податки. 

На оптовому ринку сьогодні така ж ситуація з покупцями. Їх немає. Припускають, що допоки мало людей знає, що ринок відновив роботу. Жінки прогнозують: більше продавців вийдуть працювати з вівторка, 15 березня. 

Вийшли сьогодні роботу і продавці колгот та шкарпеток, які працюють поза контейнером. “Дівчата, розпродаж!”, - говорить жінка, стоячи за окремим столом на “Золотій алеї”. До речі, на цій частині ринку наразі відкрито чи не найбільше кіосків. У продажі верхній одяг, костюми, штани, сорочки та інше. Щоправда, і в них із покупцями допоки туго. Продавці кажуть: торгуватимуть орієнтовно до обіду.

Нагадаємо, що хмельницьких підприємців із речового ринку попросили відновити роботу голова та виконавчий директор Асоціації хмельницьких ринків. Причини - чимало переселенців, які приїхали до міста з інших регіонів. Сподіваються, що за допомогою роботи хмельницької “тучі” зможуть надати людям одяг та все необхідне для їхнього тимчасового перебування в місті.

Читайте також: На Хмельниччині розгорнуть палаткові містечка, - Гамалій

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

 

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Валентина Добруцька

    Була в неділю на толкучці. У багатьох ціни не змінились, багато знизили ціни, тільки одна жінка, яка продавала нижню білизну ціни підняла до дол.,
  • Вікторія Кухар

    Ага, знизили ціни(((😡
    22 лютого купували чоловічі труси за 120 грн, а 11 березня за 200!!! Кіоск і продавець той самий, головне що жіночка запитала за термобілизну то розказував які вони хороші, всю на тер оборону віддали, а завозу ще не було. А потім склав мені в пакетик і каже з вас 600 грн , бо завоз то новий і одні коштують 200(((

    Юлия Шнуровая reply Вікторія Кухар

    Вікторія Кухар 👍

    Вікторія Кухар reply Вікторія Кухар

    Yulia  Shnurovaya звісно вибір є, і є також нормальні продавці з такими цінами як були ( за 130)

    Юлия Шнуровая reply Вікторія Кухар

    Вікторія Кухар я думаю, ви в курсі яка ситуація в країні. І ви правильно помітили, що продавець говорив пошепки, бо і йому не зручно.
    Але якщо подміркувати, то дійсно - нові поставки будуть невідомо коли і не відомо з якою логістикою. І на це треба зважати.
    Люди поодиноки вийшли на заклик мера. І то погано.
    Дорого - не купуйте. Завжди є вибір. Купити за 200 чи за 50 у часи війни.

    Вікторія Кухар reply Вікторія Кухар

    Yulia  Shnurovaya допускаю, і вірю, але бачу як "відбивають" гроші тепер за ту білизну,
    Тому що за нові ціни говорив майже пошепки, і то лиш тоді відійшла жінка

    Юлия Шнуровая reply Вікторія Кухар

    Вікторія Кухар А Ви не допускаєте думки, що вони дійсно термобілизну віддали на тер оборону?
  • Наташа Пірнат

    Хто знає чи працює в неділю по львовському пятачок з взуттям

    Наташа Пірнат reply Наташа Пірнат

    Майя Залізнюк там не тільки харківське взуття,.

    Eduard Sarkisyan reply Наташа Пірнат

    Наташа Пірнат да роботает но мало продавцов было сегодня....

    Майя Залізнюк reply Наташа Пірнат

    Наташа Пірнат Ага,особливо Харківське взуття привезуть. Ви довго думали щоб таке запитати??
  • Larusa Makukha

    Будьте  добрі  пожалута      не   афішуйте  не  виставляйте   в  краіні   дуже  багато  діверсантів наводчиків.  ПРАЦЮЙТЕ  ТИХО.

keyboard_arrow_up