Хто з хмельницьких депутатів має земельні ділянки. Аналіз декларацій

Хто з хмельницьких депутатів має земельні ділянки. Аналіз декларацій
  • "Земельним магнатом" по праву можна назвати депутата з "Блоку Петра Порошенка" Андрія Кветка. На його рахунку 172 земельних ділянки. 
  • У ТОП-5 найбагатших на землі входять два члени постійної комісії з питань містобудування і земельних ресурсів Хмельницької міської ради. 

Більшість депутатів міської ради задекларували бодай одну земельну ділянку. Ми проаналізували декларації 42 народних обранців з 6 фракцій. Як виявилось, 26 депутатів мають власний шмат землі. У сумі - це 50 гектарів. Ця площа - майже як два дендропарки "Поділля". Серед депутатів з землею найбільше обранців з "Об'єднання "Самопоміч". Земельні ділянки депутатів здебільшого знаходяться у Хмельницькому та Хмельницькому районі. 16 обранців у своїх деклараціях не вказали землі.

Хто увійшов до п'ятірки багатих на землі?

У того, хто відкрив наш ТОП, 172 земельні ділянки. Це обранець від "Блоку Петра Порошенка" Андрій Кветко. У нього найбільше гектарів - 17,3. Землю має у Стуфчинцях та Лісових Гринівцях. 

Відео дня

Втричі менше, а саме 6 гектарів у Волочиському районі задекларував "свободівець" Володимир Ясенко. Має він і невелику ділянку у Хмельницькому.

Землі розміром у сквер Шевченка має депутат від "Батьківщини" Олег Певнєв. Він надає перевагу місцевості неподалік Хмельницького і має 5 гектарів землі. 

На четвертому місці списку опинився депутат від БПП Василь Триняк. Він задекларував майже 4 гектари. Обранець володіє земельними ділянками у Новоушицькому районі, а також у Хмельницькому. 

Закриває наш ТОП депутат від "Батьківщини" Словян Воронецький. Він задекларував 2,6 гектари землі. Це лише на 0,2 гектари більше, ніж у наступного в списку депутатів з земельними ділянками. У Словяна Воронецького є землі у Розсоші Хмельницького району та одна ділянка у Хмельницькому. 

Читайте також: Мільйони під подушкою: аналіз декларацій хмельницьких депутатів

На які автомобілі заробили хмельницькі депутати у 2016 році. Аналіз декларацій

Щоб дізнатись суму, наведіть курсор на фотографію.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    оце то має цей Кветко - 171 ділянку. нашо стільки землі?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up