«Ковідною тисячею» можна буде оплатити комуналку: деталі

«Ковідною тисячею» можна буде оплатити комуналку: деталі
  • Програму виплати за вакцинацію розширять.

  • За «бустер» додаватимуть 500 гривень.

  • Людям з інвалідністю дозволять платити за комуналку.

В Україні триває виплата грошей за вакцинацію від COVID-19. Тисячу гривень на спеціальний рахунок отримують люди, які мають «Дію» та отримали дві дози.

Витрачати гроші можна на книжки, квитки на потяг та літак по Україні, спортивні клуби та культурний відпочинок. Нещодавно, 24 січня, програма була розширена. Люди віком 60 років та більше зможуть витрачати гроші також на медикаменти. Про це повідомляє «Економічна правда».

Невдовзі програму розширять для людей з інвалідністю I та II груп. Вони незалежно від свого віку зможуть витрачати гроші на ліки та комунальні послуги. Про це сьогодні, 9 лютого, під час засідання уряду розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Відео дня

Крім того, уряд схвалив ініціативу з нарахування додаткових 500 гривень за бустерну дозу. Гроші почнуть нараховувати 14 березня. Крім того, термін дії «ковідних» грошей подовжили з 4 до 9 місяців. По закінченню цього терміну гроші з рахунку повертатимуться державі.

Читайте також: Підлітки можуть оформити картки єПідтримка через ПриватБанк: як це зробити

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Олег Ивасюк

    Купуємо книги і здаємо на макулатуру
  • Людмила Воронюк

    А простим людям чому не можна оплатити комуналку, чи піти в аптеку ,ми теж  потребуємо ліків ,і зарплата мінімальна яку вже почали  затримувати...
  • Читач86

    Очередная сказка бабушки Арины.
  • Pavel Kondrashov

    И  снова делят людей на и ну.  Дразнят как собачек и кайфуют. Но всё им припомним, всё до последнего.

keyboard_arrow_up