Кожен вихованець дитсадка обходиться бюджету Хмельницького в 32 400 гривень щороку

Кожен вихованець дитсадка обходиться бюджету Хмельницького в 32 400 гривень щороку
Фото з архіву редакції
  • Ця сума є середньою для всіх комунальних дитячих садочків міста.

  • Найвищою вартість перебування була в ДНЗ №8, найнижчою — в ДНЗ №29.

Минулого року витрати на кожного вихованця у дитячих садочках Хмельницького складали в середньому 32 400 гривень. Ця сума не включає поточний ремонт та враховує фактичну відвідуваність. Такі дані вчора, 27 червня, повідомила прес-служба міської ради. У кожному дошкільному навчальному закладі вартість перебування різна. «Найдорожчими» були такі заклади:

  • ДНЗ №8 — 44 900 гривень

  • ДНЗ №25 — 43 700

    Відео дня
    /li>
  • ДНЗ №30 — 40 700

  • ДНЗ №45 — 37 900

  • ДНЗ №34 — 37 400

У повідомленні прес-служби зазначено, що керівництво цих закладів не врахувало пропозиції минулорічних балансових комісій щодо зменшення вартості дитини та збільшення відсотка відвідування.

Найнижчою була вартість перебування дітей у таких закладах:

  • ДНЗ №29 — 26 400 гривень

  • ДНЗ №36 — 27 200

  • ДНЗ №5 — 28 600

  • ДНЗ №37 — 28 700

  • ДНЗ №1 — 29 200

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Natali Pastushok

    Було б добре, щоб ті, хто при владі враховували побажання щодо товарів,на які витрачаються гроші з бюджету, наприклад, на канцелярію для діток, бо потім на місцях (у садочка) не задоволені якістю тих товарів, що далі, думаю, зрозуміло...
  • Natali Pastushok

    Доброго дня.
    Дитина цілий рік ходила у садок до сну лише, тобто сніділа та обідала.
    За садок я сплачувала, як і всі (як за повний день), також  з бюджету  Хмельницького відрахування робили як за цілий день.
    Чому б не ввести журнал обліку, де б зазначалось скільки дитина разів їла та скільки ні. Це допомогло б скоротити батьківські витрати на садок, а також скоротити витрати з бюджету  Хмельницького (та витратити їх на інший напрямок).  Зверніть увагу  на пропозицію мою.
    Дякую.
  • валентина

    Если идёт лимит на городских детей, больше лимиту зась, например в роддоме сначала стаеш на УЧет, сдаеш всякие обязательно анализы!! Спрашивает животатеньких толстушечок, сколько у ВаС идёт на анализы, они говорят третий месяц, а уже 30 000 грн пошло, понимаете что говорят? Лимит!! То с села в тот же роддом приезжают на останих сроках беременности, не сточвши на учете, и плотчт всего за роды и по 200 грн медсестра и санитаркам Они идут как НЕучтеные Лимита .А на выходе и те и те получают коробки с подарками на детей, только первые заболевают, а неучтеные здоровенькими отправляются домой
  • валентина

    А почему лабазюк, Герега, обласна рада не помогает Ведь Ето ИХ дети? Нас хмельничане рождается в 150 раз меньше , не в 2-3 раза, а в 150 раз меньше Если ето дети с области, рождённые от сельских жителей, то обласна рада должна помогать !!! Обязана помогать !!! Они все прут с детьми сюда, в г Хмельницкий Района рада, обласна рада должна помогать !!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up