“Квадратні метри” хмельницьких депутатів. Аналіз декларацій

“Квадратні метри” хмельницьких депутатів. Аналіз декларацій
  • Власну квартиру або будинок мають 24 депутати міської ради. Решта “не мають де жити”.
  • Найбільшим помешканням у 375 квадратів може похизуватись депутат від “Самопомочі” Богдан Міхняк.
  • Яку нерухомість задекларували місцеві обранці?

Більшість депутатів Хмельницької міськради мають хоча б одну квартиру або житловий будинок. Ми проаналізували декларації 42 народних обранців з 6 фракцій. Як виявилось, у власному помешканні живуть 24 депутати. Хтось “обживає” квартиру у понад 100 квадратних метрів, інший  збудував собі будинок майже на 400 квадратів. Серед депутатів, які мають житло, найбільше обранців від “Самопомочі” та “Блоку Петра Порошенка”.

У чужій квартирі проживає депутат від партії “За конкретні справи” Сергій Болотніков та депутатка від “Поруч” Тетяна Нагорна. Недобудовані помешкання мають “свободівка” Леся Герасимчук та секретар міської ради Михайло Кривак. Будівництво їхніх приватних будинків поки триває.

Читайте також: Мільйони під подушкою: аналіз декларацій хмельницьких депутатів

Відео дня

На які автомобілі заробили хмельницькі депутати у 2016 році. Аналіз декларацій

Хто з хмельницьких депутатів має земельні ділянки. Аналіз декларацій

Які депутати мають найбільші квартири

Найбільше квартирних “квадратів” має депутат від БПП Андрій Кветко. У його власності дві квартири у Хмельницькому та одна квартира у Чехії. Окрім цього, має два невеличкі будинки у Лісових Гринівцях.

Обранець від "Самопомочі" Олександр Василишин має не лише велику квартиру, але й володіє четвертою частиною будинку у 424 квадрати. На третьому місці однопартієць Василишина Сергій Золотухін з квартирою у 95 квадратних метрів. 

Ми визначили ТОП-5 депутатів, які мають найбільше квартирних "квадратів".

Щоб дізнатись "квадрати", наведіть курсор на фотографію.

Які депутати мають найбільші будинки

Величезним будинком може похвалитись депутат від “Самопомочі” Богдан Міхняк. Він має оселю у 375 квадратних метрів. За ним слідує "бютівець" Словян Воронецький. У його власності будинок на 275 квадратів. Третє місце посідає депутатка від БПП Наталія Собко. Жінка має пів будинку на 188,9 квадратних метрів. 

Ми визначили ТОП-5 депутатів, які мають найбільше "квадратів" власного будинку. 

Щоб дізнатись "квадрати", наведіть курсор на фотографію.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Лариса Дзяворук

    В порівнянні з депутатами Верховної Ради вони таки бідують...Може скинемосьь?
  • Ганна Карапозюк

    "БІДУЮТЬ НАШІ ДЕПУТАТИ"! А   КОРУПЦІОНЕРАМИ ПОРОБИЛИ ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ ТА ЗАВІДУЮЧИХ САДОЧКАМИ,пРИЙДЕ ЧАС І ЗА ВСЕ ВІДПОВІСЬТЕ.

    Анна Островська reply Ганна Карапозюк

    вони такі бідові, що аж світяться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up