Мікрогранти на власну справу. 174 підприємці з Хмельниччини отримають гроші від держави

Мікрогранти на власну справу. 174 підприємці з Хмельниччини отримають гроші від держави
  • Загальна сума за мікрогрантами становить понад 38 мільйонів гривень.

  • А згідно бізнес-проєктів мають відкрити 343 нових робочих місця.

В Україні діє програма «Власна справа» від урядового проєкту «єРобота». Цьогоріч в межах цієї програми 174 підприємці з Хмельницької області отримають гроші від держави. Позитивні рішення для них ухвалив Державний центр зайнятості, повідомляють в ОВА. 

Підприємці отримають від держави фінансову підтримку на започаткування або розширення свого бізнесу. Загальна сума грантів становить понад 38 мільйонів гривень. У бізнес-проєктах передбачено створення 343 нових робочих місця.

В адміністрації додають, що майбутні та діючі роботодавці планують створити або розширити заклади у сфері торгівлі, індустрії краси та кавовому бізнесі. Також гранти просили на виробництво одягу, магазини з продажу квітів, кормів для тварин. 

Відео дня

Дехто з отримувачів гранта продовжить стоматологічну практику, обслуговуватиме та ремонтуватиме автомобілі, вирощуватиме зернові культури, здійснюватиме догляд за дітьми, постачатиме готові страви, займатиметься організацією відпочинку та розваг, відкриє фітнес клуб.

Переважна більшість грантоотримувачів планують витратити кошти мікрогранту на придбання обладнання, необхідного для ведення бізнесу.

Додамо, що для бажаючих отримати мікрогрант на старт або розвиток свого бізнесу необхідно:

Довідки можна отримати за телефоном: (044)244-94-27, (093)027-05-11, (096)045-60-10.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up