Мільйони, годинники та авто: дізналися, що в декларації Віолети Лабазюк (ІНФОГРАФІКА)

Мільйони, годинники та авто: дізналися, що в декларації Віолети Лабазюк (ІНФОГРАФІКА)
Фото із сайту Хмельницької облради
  • За 2021 рік Віолета Лабазюк отримала зарплату більш як 500 тисяч гривень.

  • Дізналися, які активи та майно задекларувала голова Хмельницької обласної ради.

Від 10 грудня цього року Національне агентство з питань запобігання корупції відкрило публічний доступ до реєстру декларацій. Нагадаємо - обов’язок звітувати про доходи, майно та інше скасували після початку повномасштабної війни. Проте депутати та чиновники могли робити це добровільно. Хто з хмельницьких посадовців подавав декларацію ми вже писали раніше. 

Після відкриття доступу до декларацій журналістка vsim.ua проаналізувала про що відзвітував за 2022 рік перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін. Дізнавайтеся про це в окремому матеріалі - 30 євро, ікона та інше: що задекларував Сергій Тюрін (ІНФОГРАФІКА).

Цього разу оглянули дані про доходи, активи, нерухомість та інше голови обласної ради Віолети Лабазюк. Вона подала декларацію у березні 2022-го. Звітний період - 2021 рік.

Відео дня

Серед об’єктів нерухомості, транспортних засобів, грошових активів є власність і чоловіка Віолети Лабазюк - нардепа Сергія Лабазюка. Нагадаємо - його підозрюють у спробі дати хабар. Вищий антикорупційний суд України призначив йому запобіжний захід у вигляді арешту. Він вийшов під заставу у 40,2 мільйона гривень. 

Детальніше із декларацією Віолети Лабазюк знайомтеся в інфографіці далі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Читач96

    Ця нечесть постійно "виграє" тендири ЖИРНИХ ремонтів доріг,а яким методом ,то вже асім відомо. Проводили вони чотири роки тому ремонт вул Перемоги в Хельницькому. Та вулиця зара як була до ремонту. На вітер викинуті кошти і нікому до цього діла. Не зрозуміло чим він всіх бере?... .
  • Читач96

    Користючись своїм полженням,рейдирським методом прибрали Лісоводи, разом з майном і землею(Ткачук півстоліття збирав все те),а вони одним махом,потім резервний фонд зерна держави -розпорядились як своїм,прибрали державне Шбу56 в  центрі Хмельницького, в 2014р.голосує за диктаторські закони зека. Всі ці його витівки постійно супроводжуються скандалами,всі про це знають і знову він депутат ВР, "цяця"голова облради. Яким треба бути дибілом,щоб голосувати за таку нечесть, а потім щей, шавкати,що обрали знову не те. Та ви,а я в цьому не сумніваюсь, після   чергового скандалу із взятками,на чергових  вибрах проголосуєте знову за них. "Цяцю"пора і до ВР. В нас більше "нема " за кого... . Казав азіров не скіліті... .
  • Читач96

    Ці скоти,що він,що вона,в депутатах ходят з дитинства,з початку,в облатній раді,а потім і у В.Р.
  • Галина Пушкар

    Така вона роботяща стільки заробити.

keyboard_arrow_up