Мільйони і нерухомість за кордоном: що задекларував новий голова Хмельницької ОДА (ІНФОГРАФІКА)

Мільйони і нерухомість за кордоном: що задекларував новий голова Хмельницької ОДА (ІНФОГРАФІКА)
Фото Сергія Гамалія з його сторінки у Facebook
  • Їздить на BMW X5 і має будинки в Польщі й Туреччині.
  • Серед грошових активів зберігає тисячі в різних валютах.
  • Підготували для вас огляд декларації нового голови Хмельницької ОДА Сергія Гамалія. 

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія. Відповідний указ підписано сьогодні, 3 грудня. 

Зеленський призначив нового голову Хмельницької обласної держадміністрації

41-річний Сергій Гамалій народився в Кам’янці-Подільському. У 2001-му закінчив Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (правознавство, юрист), а у 2003 році – Подільську державну аграрно-технічну академію (облік і аудит, економіст-бухгалтер). 

Відео дня

Із 2005 до 2007 року Сергій Гамалій працював юрисконсультом Instytut Maszyn Spozywczych у Варшаві. У 2004-2009 роках був помічником депутата Кам’янець-Подільської міської ради на громадських засадах. Із 2007-го займався підприємницькою діяльністю.

Журналісти vsim.ua заглянули до декларації новоспеченого голови Хмельницької ОДА. Остання дата подачі: 26 листопада 2020 року. 

У Сергія Гамалія є дружина, донька та двоє синів. Серед доходів чиновника - прибуток від підприємницької діяльності та продажу нерухомості, дивіденди і відсотки. Загалом сума складає 3 686 542 гривень. 

Має голова Хмельницької ОДА і грошові активи. Їх зберігає в різній валюті. А саме - 2 006 062 гривень, 65 615 доларів, 36 412 євро та 106 728 злотих. У власності Сергія Гамалія - 188 500 квадратних метрів земельної ділянки. Знаходиться вона в Кам’янці-Подільському та в Кам’янець-Подільському районі. 

Чоловік є власником будинку в Туреччині. У Польщі має дві квартири і ще один будинок. Має Сергій Гамалія і автомобіль - BMW X5 2014 року випуску.

Ознайомтеся із умовними позначеннями і дивіться інфографіку. Там зазначено детальніше про майно і статки чиновника. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Читач20

    Если обогатился праведным  трудом, то честь ему и хвала. Но еще хочется спросить, почему они все  обзаводятся недвижимостью за границей, ратуя во весь голос за благо Украины. У нас много мест не хуже заграничных курортов. Стройте здесь, сдавайте в аренду, платите налоги! Местное население займите в обслуживании. Ведь и так превратили всех в рабов. То хоть, может, меньше наших женщин будет ехать за границу обслуживать там богатых стариков
  • Олег Молотай

    Способний
  • Людмила Богачик

    Це правда якби хоч хтось з них багатих та ще й Україну зробив багатою так ні обирають
  • Галина Худенко

    Бедных не берут

keyboard_arrow_up