Місія “придбати на шару”: які зимові знижки пропонують у Хмельницькому

Місія “придбати на шару”: які зимові знижки пропонують у Хмельницькому
  • У Хмельницькому тривають фінальні зимові “сейли”.
  • Хмельничанам пропонують знижки до 70% на весь асортимент теплих речей.
  • Де найбільші “сейли”, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Період після новорічних та різдвяних свят якраз час для масових закупів. Відомі та не дуже бренди пропонують шалені знижки на весь асортимент зимового одягу. Придбати светр, куртку чи утеплені брюки можна за зниженою до 70% ціною. Звісно, це не чорна п’ятниця в брендових бутіках США, де люди ставлять палатки та ночують перед дверима магазинів, щоб придбати вподобаний товар за мізер. Проте пошукати підходящі розпродажі можна і в Хмельницькому.

Журналісти vsim.ua пробіглися популярними магазинами одягу, що розташовані у великих торгових центрах міста: ТРЦ “Оазис”, ТРЦ “Квартал”; ТЦ “Променад”, ТЦ “Либідь Плаза”, ЦУМ та дізналися, як зекономити.

Найбільші знижки пропонують в “Оазисі” та “Кварталі”

На зимових “сейлах” можна придбати весь асортимент верхнього одягу зі значними знижками. З вітрин брендових бутіків майоріють яскраві вивіски та написи, де пропонують купити товар на 20%, а то й на 70 % дешевше.

Відео дня

Для скептиків консультанти пояснюють, що фінальні “сейли” дійсно працюють.

У відомих марок є постійні клієнти, які відвідують бутік з регулярністю раз на тиждень мінімум, тому ціни вони знають добре і обманути таких шоперів практично неможливо. А для розрекламованого бренду - головне репутація, пояснюють продавці.

Купити за півціни цілком реально

На фінальний зимовий розпродаж деякі покупці чекають місяцями. За речами “полюють” тоді, коли оголошують різноманітні “сейли”.

- У нас є постійні клієнти, які можуть прийти і ознайомитися з асортиментом, але говорять, що прийдуть за вподобаною річчю, коли у нас буде “сейл”. Вони знають, коли у нас орієнтовно будуть знижки. І таким чином багатьом вдається придбати річ за півціни, - пояснює консультант магазину А.Тан Марина.

До прикладу, сукня, яка ще кілька місяців тому коштувала 3599 гривень в період з 14 грудня по 24 січня вартує в магазині 1799 гривень.

 

На всю зимову колекцію встановили знижки від 10 до 50%.

“Знижки діють постійно”

Є магазини, де фінальний розпродаж зимової колекції почався відразу після нового року і триває до кінцевого продажу залишків. На такі товари уцінка добігає 70%. І, за словами консультантів, до весни розбирають практично все.

- У нас переоцінені майже всі речі зимові речі, крім нової колекції. Для нової колекції окрема стієчка, там знижки будуть по системі лояльності. У нас є картка, де на першу покупку йде знижка мінус 7%, на 2 - мінус 15%, 3 - мінус 20%. На четвертій покупці тимчасова картка замінюється на пластикову, там вже постійна скидка на весь асортимент - 30%, - пояснила консультант магазину "PINK "Вікторія.

Значні “сейли” також  в бутіках, де продають верхній одяг. Придбати пальто, пуховик та навіть шубу можна вдвічі дешевше, ніж восени. Продавці радять робити закупи на теплі речі саме під час таких розпродажів, адже ті порадують вас не один сезон. Та й придбати в січні-лютому можна кілька речей на зміну за ціною однієї.

А ви вже відвідали хмельницькі "сейли"? Що придбали зі значною знижкою? Пишіть у коментарях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • lara.gromova

    Так сейчас и так без скидок в Касте можно заказать не мало качественной одежды. Вот к примеру здесь https://kasta.ua/brand/Pepe%20Jeans/ достаточно не маленький выбор хорошей одежды, не дорогой и брендовой!

  • Юлія

    треба мати гроші щоб іти на знижки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up