На початку листопада на Хмельниччині зареєстровано 8700 безробітних

На початку листопада на Хмельниччині зареєстровано 8700 безробітних
Ілюстративне фото
  • Така кількість хмельничан стала на облік у центрах зайнятості.

  • Тим часом вакансій від роботодавців більш ніж утричі менше.

Станом на 1 листопада у Хмельницькій області було 8700 зареєстрованих безробітних. Саме стільки людей стали на облік у центрах зайнятості. Тим часом роботодавці запропонували значно меншу кількість вакансій — 2500. Про це сьогодні, 8 листопада, повідомляє сайт Хмельницької міської ради.

Найбільшим попитом на ринку праці, за даними служби зайнятості, користуються робітничі професії. Майже дві третини пропозицій роботодавців — це професії у сфері металообробки, будівництва, транспорту, агропромислового комплексу, торгівлі та послуг. Потрібні також менеджери у всіх сферах економічної діяльності, бухгалтери, економісти, інженери з досвідом роботи, лікарі, вчителі.

Протягом січня—жовтня 2019 року через службу зайнятості знайшли роботу 20 500 хмельничан. Крім того, тимчасовий підробіток знайшли 4200 осіб.

Відео дня

Нагадаємо, що раніше ми вже писали про сфери діяльності, в яких на Хмельниччині найвища зарплата. Найбільше отримують у сфері постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря — 15 052 гривні. Повний рейтинг дізнавайтеся у матеріалі «Хто на Хмельниччині отримує найбільшу зарплату (РЕЙТИНГ)»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Денис

    Фейкова служба. ПРосто для отримування грощей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up