На Повстанській ремонтують амбулаторію майже за 2 мільйони: що там буде

На Повстанській ремонтують амбулаторію майже за 2 мільйони: що там буде
Фото тут і в тексті - Хмельницька міська рада
  • Капітальний ремонт триває в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2, що на вулиці Повстанській, 36.

Амбулаторія входить до складу комунального підприємства “Хмельницький міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1” Хмельницької міськради. Наразі тут виконують роботи з капітального ремонту приміщення. 

Що планують зробити:
В приміщенні облаштують пандус з дахом для потреб маломобільних людей, відремонтують  вбиральню, замінять внутрішні та вхідні двері, оновлять вентиляційну систему, улаштують підвісну стелю, а стіни облицюють керамічною плиткою. Про це повідомляють у пресслужбі міської ради. 

Фасад амбулаторії утеплюють в рамках заходів з енергозбереження. Планують також встановити індивідуальний тепловий пункт, попередньо замінивши радіатори і  труби системи теплопостачання.
Як додають в міській раді, вартість робіт складає 1 мільйон 937 тисяч гривень.

Відео дня


 
По закінченню ремонту, в амбулаторії планують проводити лабораторні обстеження. Для цього придбали гематологічні та урологічні аналізатори вартістю 210 тисяч гривень та 31 тисячу відповідно.
 
Загалом амбулаторія загальної практики сімейної медицини №2 обслуговує 10751 клієнта. Тут працюють 6 сімейних лікарів та 2 педіатри.


 

 

Читайте також:

У хмельницькій міській лікарні запрацювала комп’ютерна томографія за 11,7 мільйона

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ніна Поврознік

    ремонтують амбулаторію на вул.Повстанській, а фото-вказівники для амбулаторії на Гречка. ЦЕ РІЗНІ амбулаторії!!!!слідкуйте за тим що пишете!!!!

keyboard_arrow_up