На Прибузькій почали будувати Палац спорту (ФОТО)

На Прибузькій почали будувати Палац спорту (ФОТО)
  • Компанію, яка будуватиме Палац спорту в Хмельницькому, визначили в грудні минулого року.

  • Вона погодилася звести його за 276 мільйонів гривень до кінця 2020 року.

  • На Прибузькій вже розпочали будівництво.

У Хмельницькому планують збудувати Палац спорту. Загалом він обійдеться у майже 276 мільйонів гривень. Будуватиме його хмельницька фірма «Будівельний Альянс Груп», яка минулого року виграла тендер. Вона вже отримала 58,5 мільйона гривень. Більша частина цієї суми надійшла з державного бюджету. Також до фінансування будівництва долучилася міська рада. Звести споруду мають до кінця 2020 року.

Чотириповерхова будівля матиме спортивний та фізкультурно-оздоровчий корпуси. Перший буде призначений для тренування спортсменів вищої кваліфікації та проведення змагань, а другий — для загальної фізичної підготовки та активного відпочинку мешканців різних вікових груп.

Кілька днів тому на Прибузькій, 5/1, розпочали будівництво. Зараз там будівельна техніка, зокрема екскаватор та підйомний кран. Робітники копають котлован для спорудження фундаменту майбутнього Палацу спорту.

Відео дня

Слідкуйте за найсвіжішими новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дима Кучка

    Я чув такі слухи що на цій ділянці, забивають сваї в землю і вони провалються чи це брехня?

    Poshtar Boba reply Дима Кучка

    брехня. куди їм провалюватися, тут мільйони років річка намулювала осадові породи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up