На залізничному вокзалі віддадуть в оренду 9 приміщень: кому та за скільки

На залізничному вокзалі віддадуть в оренду 9 приміщень: кому та за скільки
Фото з архіву редакції
  • Від здачі приміщень в оренду щороку отримуватимуть понад 830 тисяч гривень.

  • Площа приміщень складає від 2 до 26,5 квадратного метра.

«Укрзалізниця» здасть в оренду 9 приміщень, розміщених у Хмельницькому залізничному вокзалі. На всі об’єкти вже попередньо визначили орендарів та вартість оренди. Все відбувалося через систему електронних торгів «Prozorro. Продажі». Потенційні орендарі пропонували свою ціну, з яких система автоматично обирала найвигідніші.

Разом із приміщеннями у хмельницькому вокзалі «розіграли» об’єкти оренди у вокзалах станцій «Дніпро-Головний» та «Запоріжжя-1». Про це йдеться у повідомленні на сайті «Укрзалізниці». Загалом планується здати в оренду приміщення 24 вокзалів та отримувати з цього 100 мільйонів гривень щороку.

Що здали в оренду та за скільки

В оренду здали 9 приміщень площею від 2 до 26,5 квадратного метра. Всі вони розташовані на першому поверсі. Умовно об’єкти можна поділити на три групи — приміщення з входом зсередини вокзалу, приміщення з входом зовні вокзалу та місця у коридорі для банкоматів або терміналів. Частина об’єктів призначені для торгівлі підакцизними товарами, тобто алкоголем та/або тютюновими виробами.

Відео дня

Найдешевший об’єкт обходитиметься орендареві у 2 510 гривень на місяць, найдорожчий — у 14 845 гривень. Загальна вартість оренди всіх об’єктів — 69 703 гривні на місяць або 836 436 гривень на рік. Дізнавайтеся більше про кожне приміщення та переглядайте фото. Для кожного орендаря також вказаний основний вид діяльності за даними сервісу «YouControl».









Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Руслан Нагнибіда

    Там хоть перейти через вокзал можна буде? Чи ще за вхід треба буде заплатити?
  • Читач20

    Интересно, куда пойдут эти деньги? Хорошо, если на устранение недостатков по обслуживанию пассажиров. а то снова на зарплату чиновников "Укрзализныци" и Наглядовои рады.
  • Сергей Савост

    Краще б фести там робили хороше мiсце та нiкому б незаважади б
  • Могила Віталій

    А на центральний автовокзал цікаво є якісь плани?

keyboard_arrow_up