Напівпусті декларації і копійки "під подушкою": що мають керівники управлінь Хмельницької міськради

Напівпусті декларації і копійки "під подушкою": що мають керівники управлінь Хмельницької міськради
  • Керівники структурних підрозділів міських рад вважаються державними службовцями і зобов'язані декларувати свої доходи. 
  • Що заробили, скільки мають коштів і на яких авто катаються, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

В Хмельницькій міській раді нараховується 20 управлінь та департаментів. Керівники их структурних підрозділів зобов'язані декларувати свої доходи. Журналісти vsim.ua проаналізували, скільки заробили чиновники, що тримають "під подушкою", де живуть і на яких авто катаються. Отож, детальніше у нашому оглядовому матеріалі. 

Найбільша зарплата - до 18 тисяч за місяць

Керівники структурних підрозділів міської ради отримують щонайменше по 12 тисяч гривень щомісяця. За 2017 рік найменше заробила заступниця директора департаменту освіти, а тепер вже виконуюча обов'яки, Людмила Корнієцька. За минулий рік вона отримала 140 тисяч гривень. Найбільше зарплати мав у 2017 начальник фінансового управління Сергій Ямчук. Він заробив більше 213 тисяч гривень. 

Більше 3 мільйонів на банківських рахунках

Відразу 11 керівників управлінь та департаментів вказали, що зовсім не мають готівкових коштів або грошей у банку. Решта ж в середньому мають від 100 до 200 тисяч гривень.

Відео дня

Похизуватись мільйонними статками можуть лише двоє чиновників. Майже півтора мільйона гривень має начальник управління з питань реєстрації Сергій Гончар. А от справжнім мільйонером можна назвати начальника управління комунального майна Мирослава Трещова. На рахунках у різних банках він має 3,4 мільйона гривень. 

Максимум 4 гектари землі і два автомобілі

Найбільше автомобілів задекларували начальник управління транспорту Сергій Шепурєв та начальник управління цивільного захисту Дмитро Білоус. Ці чиновники мають по дві машини. Натомість більше половини чиновників взагалі не володіють жодними автомобілями. 

"Земельними магнатами" серед керівників структурних підрозділів можна назвати начальника управління торгівлі Руслану Сідлецьку та начальника управління соцахисту Словяна Воронецького. Вони мають у власності по 4 гектари землі. Трохи менше земельних ділянок - у начальника управління ЖКГ Василя Новачка. Жодної землі не задекларували 11 чиновників. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Pavel Kondrashov

    Опа, ... ... смешно.
  • Леонид Наседкин

    Простой вопрос:зачем такое количество бездельников?
  • Люда Слободзян

    Ндаа оце так новини і де вони такі кошти набрали на машини  на землі зарплати такі маленькі , і думаю не в болоті землю взяли так як дают сімьям загибших АТО дуууже цікаво
  • Oksana Rudyk

    Може скинемось???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up