Найдешевші будинки Хмельницького і району: як виглядають і скільки коштують

Найдешевші будинки Хмельницького і району: як виглядають і скільки коштують
  • На Хмельниччині продають сотні будинків на будь-який смак і за різною ціною.
  • Ми вже розповідали вам про найдорожчі, вартість яких була понад 20 мільйонів гривень. 
  • Цього разу підготували підбірку найдешевших будинків, які продають в межах Хмельницького і району.

Комусь подобається життя у квартирі і міська метушня, а дехто з радістю б проміняв це на спокій і затишок у селі. 

На Хмельниччині пропонують безліч об’єктів нерухомості. Минулого разу ми вже розповідали вам про найдорожчі будинки. З басейном, власним бізнесом на території і своїм виходом до озера. Вартість деяких маєтків сягала близько 30 мільйонів гривень. 

Цього разу журналістка vsim.ua переглянула пропозиції з будинками, які продають найдешевше.

Відео дня

Для цього ми проаналізували близько 30 оголошень на сайтах dom.ria та olx. Відфільтрували їх за найменшою вартістю і залишили ті, де наявні фото. Також враховували орієнтовну відстань до Хмельницького - в межах 40 кілометрів і година часу в дорозі. 

Отож, які хати з найменшою вартістю пропонують купити у Хмельницькому і районі? Дивіться підбірку. 

Частина будинку в Дубовому

Ціна: 18 500 доларів ( 692 884 грн)

Цей одноповерховий будинок з’явився тут у 1970-х роках. Розташований в районі лазні №2. Продають його частину. Загальна площа помешкання - 32 квадратних метри, земельна ділянка має 3 сотки. Тут є одна кімната, кухня, коридор і санвузол. Покупців запевняють про житловий стан оселі.

Біля будинку є невеличка ділянка, де ростуть фруктові дерева, є хлів і підсобні приміщення. Оголошення розмістив посередник.

Будинок без ремонту в Книжківцях

Ціна: 18 000 доларів (674 157 грн)

Пропонують придбати двоповерховий будинок на 84 квадратних метри. Ділянка - 6 соток. Всередині є дві кімнати. Щоправда, стан приміщення наразі нежитловий і потребує ремонту. 

Автор зазначає, що газ є на вулиці, світло проведене до будинку, поруч - фруктовий сад. Також наявний підвал. Є документи на землю. Реальним покупцям обіцяють торг. 

З гаражем у Книжківцях

Ціна: 13 500 доларів (505 618 грн )

Мова йде про половину цегляного будинку в мікрорайоні Книжківці. Загальна площа - 25 “квадратів”, житлова - 20, кухня - 6 квадратних метрів. Ділянка поруч має 10 соток. 
Будинок розділений на дві сім’ї, подвір’я - загальне. 

На території є літня кухня з цегли, куди проведений газ, а також наявний гараж з підвалом. Автор пише, що в дворі є криниця, проведена електрика, газ, опалення пічне. 

Дешевше, ніж однокімнатна квартира. Міська прописка, будинок майже в центрі Книжковець, 5 хвилин до зупинки маршрутки N 24, 24А, 23. Поруч школа, магазин. Супермаркет та продуктовий базарчик знаходяться в 15 хвилинах пішої ходьби. Асфальтована дорога”, - йдеться в оголошенні.

Дачний будинок у Лезневому

Ціна: 11 500 доларів (430 712 грн)

Об’єкт знаходиться у провулку Балканському, що в мікрорайоні Лезневе. Це не житловий будинок із загальною площею 15 квадратних метрів. Підходить для дачі. Є земельна ділянка майже на 8 соток. Також наявна криниця і проведена електрика. 

Поруч на дорозі є газ, можна зробити постачання до будинку. Ділянка приватизована, рівна. Може використовуватись для сільського господарства. До зупинки йти орієнтовно один кілометр. 

Будиночок в масиві Видрові доли

Ціна: 10 000 доларів (374 400 грн)

У Видрових долах продають дачний будинок. Загальна площа - 50 квадратних метрів, ділянка має 7 соток. Як йдеться в оголошенні, всередині є коридорчик, кухня і одна кімната. Мінімальний набір меблів. Санвузол знаходиться на вулиці. З комунікацій наявна лише електрика. 

Які будинки на продаж є в селах?

Ми також проаналізували оголошення, де продають будинки в межах Хмельницького району. Обрали найдешевші пропозиції. Дивіться підбірку сільських будинків. 

Будинок у селі Колибань

Ціна: 11 500 доларів (430 712 грн)

Загальна площа будинку - 50 квадратних метрів, житлова - 25. Всередині є чотири кімнати і п’ять спальних місць. Підходить для великої сім’ї з дітьми. Стіни збудовані з цегли. Земельна ділянка має в загальному 40 соток.  Всередині є піч, на подвір'ї - криниця. 

Хата у Баламутівці

Ціна: 9 900 доларів (370 656 грн)

Село знаходиться у Розсошанській територіальній громаді. Загальна площа - 55 квадратних метрів. Всередині є три кімнати. З комунікацій наявні світло, газ, опалення конвекторне. Поруч з хатою є 20 соток земельної ділянки. Власник зазначає, що все у доброму стані. Будинок розташований у центрі селі. Детальніших фото помешкання немає. 

Дім у Мартинівці

Ціна: 5 500 доларів (205 920 грн)

Хата знаходиться на території Чорноострівської територіальної громади. Це теж в межах Хмельницького району. Можлива купівля під дачу. 

Загальна площа - 40 квадратних метрів, ділянка має 26 соток. Газ та світло проведення до будинку. Опалення пічне. До зупинки автобуса та електрички 5-6 хвилин пішки. Є сад, город і підсобні приміщення. 

Хата поруч з Бугом

Ціна: 5 000 доларів (187 200 грн)

Хатина розташована у селі Кудинка, що на території колишнього Летичівського району. Загальна площа - 100 квадратних метрів, є три кімнати, вставлені пластикові вікна. Земельна ділянка площею 49 соток. 

“Продається цегляний будиночок стародавніх часів. Біля будинку є яблуневий сад та річка Південний Буг”, - йдеться в оголошенні. 

Будинок може використовуватись як дача. В межах одного кілометра тут є річка і ліс.

Будинок в Пархомівцях

Ціна: 4 999 доларів (187 163 грн)

Загальна площа будинку - 43 “квадрати”, всередині є три кімнати. Площа ділянки має 42 сотки. 
Будинок глинобитний, підведений газ і є централізоване водопостачання. Потребує ремонту. 
З інфраструктури в межах до 500 метрів розташовані аптека, дитячий садок, відділення пошти, школа, магазин і зупинка транспорту. 

Цегляний будинок за 60 тисяч гривень

Хата розташована у селі Верхівці колишнього Ярмолинецького району. Дорога до Хмельницького займає до години. 

Будинок цегляний загальною площею 70 квадратних метрів. Земельна ділянка - 40 соток. Всередині є три кімнати, коридор, кухня, веранда. Також наявне горище. До вулиці проведений газ. Помешкання опалюється пічкою. На території подвір'я є кілька будівель, які використовуються як хліб, а також надбудова над погребом. На ділянці ростуть фруктові дерева і кущі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ванда Юськив

    Квартири в Хмельницькій області набагато дешевше коштують аніж в Київській

    Игорь Макар reply Ванда Юськив

    Кстати так оно и ест. Центральный регион всегда был в цене дорогим и застройщики предлагали квартиры по немного завышенным тарифам (лично моё мнение). Но вот такие небольшие городки как Ирпень к примеру, на удивление в этом плане приятно удивляют сейчас. Вот сколько там сейчас стоит однокомнатная квартира https://synergy-bud.com.ua/ru/filter/1-komnatnye/ . Согласитесь, что не дорого.

keyboard_arrow_up