Найдорожчі будинки Хмельницького: як виглядають і скільки коштують

Найдорожчі будинки Хмельницького: як виглядають і скільки коштують
  • У Хмельницькому продають сотні приватних будинків в різних куточках міста.
  • З власним садом, виходом до озера і виробництвом на прибудинковій території.
  • Ціна найдорожчого - понад 28 мільйонів гривень. 
  • Дивіться підбірку будинків з найбільшою вартістю у Хмельницькому. 

Приватний будинок чи квартира? Цим питанням задаються ті, хто планує майбутню купівлю житла. У Хмельницькому пропонують безліч об’єктів нерухомості. У будь-якому мікрорайоні міста, з ремонтом на будь-який смак і гаманець. 

Ми підготували підбірку найдорожчих будинків, які продають у нашому місті. Для цього проаналізували два десятки оголошень на сайтах dom.ria та olx. Зібрали ті, що коштують найбільше. Це 14, 18, а то й 20 мільйонів гривень. Отож, як виглядають найдорожчі будинки Хмельницького?

Маєток на Лісогринівецькій

Відео дня

Ціна: 28 089 885 гривень

Будинок-маєток за 750 тисяч доларів розташований у районі Дендропарковий. Його площа - 600 “квадратів” і є 10 гектарів земельної ділянки. Два поверхи і шість кімнат. 
На величезній території розташовані два житлові будинки, є окремий будиночок для відпочинку і сховище для овочів. 

Потенційним покупцям описують мальовниче місце розташування. Мовляв, самі будинки розташовані на невеликій височині, а нижче є два ставки з рибою. Окрім цього, у власність входять навіть плодоносні сади. 
“...територія дозволяє реалізувати будь-яку ландшафтну ідею”, - йдеться в оголошенні. 

Будинок з бізнесом у Лезневому

Ціна: 24 628 664 гривень

Цей об’єкт знаходиться неподалік автовокзалу №1. Тут пропонують купити дві суміжні ділянки з житловим будинком і діючим бізнесом. Вартість цього всього - 670 тисяч доларів. 

Триповерховий, всередині на майже 270 квадратних метрів. Зроблений авторський ремонт з дизайнерськими дерев’яними меблями. Є багатий прибудинковий благоустрій: зона відпочинку з літнім будиночком, мангал, вольєр, стаціонарна теплиця з комунікаціями, сад, газони. 

Всередині є три спільні, кабінет з панорамним вікном, кухня, гостьова з каміном, гардероб, багато санвузлів. Ремонт тут робили з 2020 по цей рік. Все меблі залишають новим власником. 

Що ж до бізнесу, то тут є окрема будівля під виробництво. Оформлена як житлове приміщення.

Наявні опалення, вентиляція та освітлення. Автори запевняють, тут є все для процесу виготовлення виробів з дерева різної складності на професійному рівні. Також наявний навіть цех по збірці і сушильні камери для попередньої заготівлі сировини, які можна використовувати й для інших потреб. 

Триповерховий будинок у Південно-Західному

Ціна: 22 284 642 гривень

Триповерховий будинок знаходиться на вулиці Окинського. Загальна площа - 360 квадратних метрів і ділянка на 14 соток. 

Всередині вісім кімнат, дороге внутрішнє оздоблення, італійські меблі. Перший поверх та санвузли мають підігрів підлоги. Також є діючий камін, газовий і твердопаливний котли, власна свердловина і велике приміщення із незакінченим басейном.

Покупцям пропонують цей будинок за 595 тисяч доларів. Зазначають також, що можливе комерційне використання - під елітний спа комплекс або подібне. 
З переваг вказують на елітний район, хорошу інфраструктуру і тихе затишне місце. 
Обіцяють торг. 

Будинок на Західно-Окружній

Ціна: 18 726 590 гривень

Житло має понад 280 квадратних метри і п’яток соток земельної ділянки, всередині - п’ять кімнат. Є два поверхи + мансардний. 

В будинку зроблений дизайнерський ремонт, меблі - з натурального дерева. 
При заїзді на подвір’я встановлені автоматичні ворота. 

В оголошенні вказано, що житло будувалось “для себе”, а не для продажу. У доларах вартість цього будинку - 500 000. 

Будинок в районі “Катіону”

Ціна: 17 528 088 гривень

Пропонують двоповерховий будинок на 350 квадратних метрів з ділянкою 10 соток. Розташований в Південно-Західному мікрорайоні. 

Ділянка цього будинку дворівнева, тобто є верхній і нижній двір, також дві альтанки, гараж, теплиця, фруктовий сад. Подвір’я викладене бруківкою, є багато декоративних насаджень. 
Будинок має п’ять кімнат. Посередник запевняє, що всередині виконаний дорогий ремонт. 

На першому поверсі розташована кухня, вітальня, гардеробна, кабінет і санвузол. На другому - п’ять кімнат та санвузол. 

Також є цокольний поверх із кухнею, санвузлом, котельнею і підсобним приміщенням. При купівлі новим власникам залишають всі меблі і техніку. 

Сучасний будинок у Дендропарковому

Ціна:  17 228 463 гривень

Двоповерховий будинок знаходиться у районі Дендропарковий. Загальна площа - 220 “квадратів”. Ділянка - 10 соток. 

В оголошенні зазначають, що при побудові використовувались високоякісні матеріали, також виконано дизайнерський ремонт за індивідуальним проектом. Висота стелі - 3,2м. 
З переваг вказують мальовничий і тихий район. Будинок продається з усіма меблями і технікою

Триповерховий на Озерній

Ціна: 16 853 931 гривень

Будинок розташований на вулиці Січових Стрільців. Загальна площа - 539 квадратних метрів, а ділянка - аж 30 соток. Всередині будинку є 14 кімнат, які розмістили на трьох поверхах: два + мансарда і цокольний. 

Є басейн, лазня, більярд, великий гараж, вольєр, пасіка, багато фруктових насаджень. Будинок пропонують придбати як для проживання, так і під бізнес, скажімо як оздоровчий комплекс. 

Будинок з виходом на озеро

Ціна: 16 541 640 гривень

Будинок розташований у мікрорайоні Лезневе і має свій вихід до озера. Збудований у 2011 році. Загальна площа - 212 квадратний метрів. Ділянка - 30 соток. 

Це триповерховий будинок на п’ять кімнат. Наявні якісні меблі й техніка. Велика прибудинкова територія з різними насадженнями. Щоправда, як виглядає будинок всередині і територія навколо - невідомо. Фото відсутні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Denys

    Ова
  • Читач62

    І на хрена такі хороми? Тьху! Поганюші!
  • Svetlana Solonina

    Та то тільки на утримання треба мільйони мати. І нахіба такі здоровенні будинки? Для життя так собі, щоб підкреслити статус хіба, то зараз цінності змінились. Не здивуюсь, якщо хазяї живуть у врем'янках , як на Закарпатті 🤣
  • Master

    щоб ви з тих грошей толку не мали, на чесній праці такі мільйони не заробиш.....та й так толку ніц...пропадіть ви пропадом

    Алексей Никулишин reply Master

    заздрять мовчки

keyboard_arrow_up