Найдорожча тара – від пива, найдешевша – з-під шампанського. За скільки у Хмельницькому здають пляшки

Найдорожча тара – від пива, найдешевша – з-під шампанського. За скільки у Хмельницькому здають пляшки
  • Пункт прийому склотари на перехресті Пушкіна і Кам’янецької працює багато років. 
  • Черги до відомої в місті точки переважно зрання.
  • Найчастіше скляні пляшки зносять пенсіонери.
  • Яку тару приймають і за скільки, дізнавались журналісти vsim.ua.

 

Ця точка відома всім. З самого раночку ледь не кожен день тут збирається натовп. Люди несуть сюди скляні пляшки не по кілька штук, а цілими сумками. Зносять пляшки від шампанського, пива, слабоалкогольних виробів та газованої води у скляній тарі. Приходять переважно пенсіонери. Бабусі йдуть сюди як на роботу. В руках – по дві, а то й три великих пакета. Приносять все, що встигли зібрати за вечір або ніч. 

За восьму ранку сьогодні, 12 липня, людей тут не так багато. Традиційної черги немає. Розкладені купа ящиків, на асфальті стоять пляшки  від алкоголю. Працівниця метушиться і заклопотано розкладає їх по місцях. В окремий ящик - пляшки з коричневого скла, в інші - із зеленого і білого. 

Відео дня

- Я працюю тут кілька днів, не можу сказати, чого несуть більше. Здають пенсіонери. Вони на цьому лише виживають, - каже жінка, яка відмовилась назвати ім'я. Працівниця одночасно складає пляшки, видає гроші і веде свій облік в блокноті. 

Розповідає, найдорожче тут можна здати пляшки з-під хмельницького пива. За одну - 1,20 гривень. Далі ціни коливаються від 20 копійок і до 40. Найдешевші пляшки - від горілчаних виробів, газованої води та шампанського.  

Читайте також: Куди у Хмельницькому здати непотріб, щоб підзаробити

Люди приносять за раз як мінімум по два пакети скляних пляшок
Люди самі беруть ящики і розкладають тару 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up