Найдорожчі квартири у Хмельницькому: як виглядають і за скільки продають

Найдорожчі квартири у Хмельницькому: як виглядають і за скільки продають
Фото в колажі та у тексті з оголошень про продаж квартир на сайті dom.ria
  • У Хмельницькому продають чимало елітних квартир.

  • Ми зібрали для вас десятку найдорожчих серед тих, які готові до заселення.

  • Дивіться, як виглядають помешкання і скільки за них просять грошей.

Джакузі, мармур та кришталеві люстри у, здавалося б, звичайних новобудовах. У Хмельницькому продають чимало елітних квартир. Більшість з них розташовані в центрі міста, а ексклюзивний ремонт, дороге оздоблення та брендова техніка збільшують їхню вартість до сотень тисяч доларів.

У цьому рейтингу ви знайдете 10 найдорожчих квартир Хмельницького, сформованого за інформацією з сайту оголошень dom.ria. У нього потрапили помешкання, що вже готові для заселення. Пропозиції “після забудовника” не розглядалися, бо в такому разі неможливо оцінити інтер'єр. До того ж у таких випадках потенційному власнику потрібно додатково витратити чималу суму на ремонт.

  1. Чотирикімнатна квартира за понад 6 мільйонів на Соборній

Відео дня

За інформацією dom.ria, найдорожча серед виставлених на продаж квартира Хмельницького розташована неподалік майдану Незалежності.

Помешкання площею 120 квадратних метрів розташоване на вулиці Соборній, 73, на 4 поверсі цегляного будинку. Воно має чотири кімнати з новим ремонтом у пастельно-коричневих тонах та індивідуальне опалення.

Власники готові продати квартиру з усіма меблями та технікою за 6 631 300 гривень або 250 тисяч доларів.

  1. Дворівнева квартира на Грушевського

Наступна в рейтингу квартира розташована на вулиці Грушевського, 85. Це локація біля перехрестя з вулицею Проскурівська. Житло дворівневе - займає 6 та 7 поверхи й площу 155 квадратних метрів. У квартирі є п‘ять кімнат, євроремонт та індивідуальне опалення. Підлога, підвіконня та сходи оздоблені мармуром, також є кришталеві люстри та утеплені балкони. Крім цього, нові власники отримають у розпорядження два санвузли та джакузі.

Вартість житла - за 6 366 048 гривень або 240 тисяч доларів.

  1. Квартира на Панаса Мирного

У заголовку оголошення вказано, що це 7-кімнатна квартира для великої родини у мікрорайоні Озерна. Однак в описі уточнено, що це комерційне приміщення з правом тимчасово проживання.

Його площа - 260 квадратних метрів. Тут є хол з рецепцією та окремо відведеним місцем під офіс. За інформацією з оголошення, зараз його частину здають в оренду під кабінет манікюру.

У приміщенні є індивідуальне опалення. До того ж кожна кімната обладнана конвектором з можливістю регулювання температури.

Вартість житла - 4 907 162 гривні або 185 тисяч доларів.

  1. Дворівнева квартира в центрі міста

У центрі Хмельницького продають дворівневу квартиру площею 119 квадратних метрів. Вона розташована на 4 поверсі й має три житлові кімнати. Дві лоджії, кухня та дитяча кімната обладнані кондиціонерами, а підлога встелена паркетом. Продавці обіцяють залишити новим власникам брендові меблі та техніку французького виробництва.

Квартиру продають за 4 111 406 гривень або ж за 155 тисяч доларів.

  1. Квартира преміум-класу на Виставці

У мікрорайоні Виставка на Зарічанській продають квартиру в будинку закритого типу. У ньому всього 30 квартир та приватний двір, призначений тільки для мешканців. 

У помешканні загальною площею 197 квадратів є чотири кімнати для проживання, кухня-студія, три санвузли та три лоджії.

Також є індивідуальне опалення, панорамні вікна та тепла підлога в коридорі, на кухні й у санвузлах. Всі підвіконня декоровані мармуром на суму 12 тисяч доларів.

Вхідні двері - броньовані й обшиті вишневим деревом, міжкімнатні двері вартістю по 700 доларів виготовили з дуба.

Як повідомили в оголошенні, це житло спланували з двох суміжних квартир, тож у подальшому його можна розділити на два помешкання.

У квартирі меблів немає, новим власникам доведеться купувати їх самотужки.

Вартість - 3 978 780 гривень або 150 тисяч доларів.

  1. Квартира з дизайнерським ремонтом на Виставці

Ще одна “квартира за мільйони” розташована в мікрорайоні Виставка на вулиці Панаса Мирного. Її площа - 115 квадратних метрів, на яких розмістили кухню-студію, дві спальні, санвузол та лоджію. У квартирі зробили дизайнерський ремонт у стилі “мінімалізм”, встановили підвісні стелі та поклали ламінат.

Усі меблі та техніку обіцяють залишити новим власникам. Серед них холодильник, посудомийна машина, пральна машина, два кондиціонери та два телевізори.

Коштує житло 3 713 528 гривень або 140 тисяч доларів.

  1. Перший поверх за 3,5 мільйони

На Інститутській продають весь перший поверх будинку площею 143 квадратних метри. В оголошенні вказано, що його можна використовувати як для комерції, так і для проживання.

На фото видно, що умови в ньому не такі розкішні, як у попередніх квартирах, але цілком придатні для заселення. У квартирі є кухня, ванна, меблі та техніка.

Вартість - 3 580 902 гривні або 135 тисяч доларів.

  1. Простора квартира на Шевченка

У центрі міста на вулиці Шевченка виставили на продаж 3-кімнатну квартиру площею 118 квадратних метрів. Вона розташована на 8 поверсі. 

Квартира кутова, але в оголошенні запевняють, що з її вікон відкривається гарний краєвид. У помешканні зроблений євроремонт з мінімалістичним дизайном, засклені лоджії та підключене індивідуальне газове опалення.

Продають його за 3 448 276 або 130 тисячі доларів.

  1. 200 квадратів у центрі міста

На Прибузькій хочуть продати 5-кімнатну квартиру площею 200 квадратних метрів. Помешкання розташоване на 10 поверсі. В оголошенні запевняють, що ремонт зроблений з використанням якісних матеріалів. Саме ж помешкання поділене на 3 зони - кухню-студію, вітальню й спальні. Крім того, є гардеробна та два санвузли.

Квартиру продають за 3 262 600 гривень або 123 тисячі доларів.

  1. Трикімнатна квартира в Раковому

Рейтинг закриває 3-кімнатна квартира на вулиці Народної волі у мікрорайоні Ракове. Вона розташована на 3-му поверсі. Площа - 172 квадратних метри. За інформацією з оголошення, крім трьох житлових кімнат в квартирі є дві лоджії, два санвузли та три кондиціонери. Як бонус - підвал та гараж в дворі будинку.

Продавці обіцяють, що покупцям не потрібно буде ні про що турбуватися, адже квартира цілком готова до заселення.

Вартість - 2 183 024 гривні або 120 тисяч доларів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Lyudmila Kogan

    что за вкусы у людей,   я никогда не знала, что нужно писать цену дверей и стоимось поддоконников!  Полный трэш!
  • Serega Konst

    .банулися.. на крадені гроші половина з них куплена і в більшості випадків вершина НЕСМАКУ

keyboard_arrow_up