“Няшність” на Валентина: де та за скільки придбати подарунки у Хмельницькому

“Няшність” на Валентина: де та за скільки придбати подарунки у Хмельницькому
Фото з архіву редакції
  • День святого Валентина не обходиться без подарунків.
  • Найбільший вибір святкового краму у підземці.
  • Що та за скільки продають, бачили журналісти vsim.ua.

14 лютого відзначають День святого Валентина. Це особлива дата для всіх закоханих. В переддень святкування хмельничани бігають у пошуках подарунків та скуповують милі презенти для своїх половинок. Неймовірний ажіотаж можна спостерігати біля кіосків з валентинками, м’якими іграшками та сувенірами у вигляді сердець.

Журналісти vsim.ua обійшли кілька торгових точок та дізналися що і за скільки пропонують хмельничанам на День всіх Закоханих.

Ажіотаж у підземці

Найбільший вибір Валентинівських атрибутів розташувався у підземці. Тут є кілька кіосків, де торгують різноманітним святковим крамом. Пропонують абсолютно все і в доступних межах.

Відео дня

Валентинки

Що за День Валентина без традиційного атрибуту цього свята - валентинки. У підземці їх продають безліч. Від найменших сердечок до величезних листівок формату А-3. Також пропонують паперові серця із місцем для власного креативу, де можна вписати кілька речень від себе. А є вже готові листівки з довжелезними віршами всередині.

Ціни: від 2 д 75 гривень

М’які ведмеді

Для тих, хто хоче вразити кохану м’якою іграшкою пропонують величезних ведмедів та маленьких ведмежаток. Колір іграшки можна обрати на будь-який смак. Є тут класичні бурі та білі ведмеді, а є і казкові: рожеві, сірі, червоні.

Ціни: від 50 до 850 гривень

Святкові свинки

2019 - вважають роком свинки. Тому в магазинах безліч м’яких іграшок саме рожевого поросятка, яке тримає червоне серце. Доречі, ажіотаж за ними теж чималий.

Ціни: від 35 до 150 гривень

Серця-подушки

Для тих, хто бажає поєднати приємне з корисним - пропонують подушки у вигляді серця. На такій і поспати можна і як предмет декору на ліжко покласти. Розміри на будь-який смак. Відповідно до розміру - ростуть і ціни.

Ціни: від 50 до 250 гривень

Чашки із сердечками

Щоб коханий чи кохана згадувала про вас щоранку за сніданком, продавці пропонують придбати яскраву чашку, розписану романтичними словами та побажаннями або просто розмальовану сердечками.

Ціни: від 70 до 100 гривень

Що пропонують на ринку

На овочевому ринку вибір трішки менший ніж у підземці. Товар тур ідентичний, а от ціни - нижчі. Асортимент невеликий, проте вибрати щось підходяще можна.

Торгують переважно валентинками, є кілька подушок  у формі серця, а ось ведмедів, говорять продавці, практично розібрали.

На ринку найдорожча валентинка коштує 50 гривень, середня ціна - 15 гривень.

А ось подушку можна придбати від 30 до 120 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up