Онлайн-оплата послуг «Хмельницькенергозбуту»: всі доступні способи (новини компаній)

Онлайн-оплата послуг «Хмельницькенергозбуту»: всі доступні способи (новини компаній)

Оплата за світло та інші комунальні послуги у деяких хмельничан і мешканців області досі асоціюється з заповненням паперових платіжок і чергами в банку або на пошті. Насправді сьогодні існує чимало зручних способів оплати за електроенергію, а одночасно також за воду, газ і опалення онлайн. Поговоримо про них детальніше, допоможемо обрати найзручніший та найвигідніший.

Платежі на сайті енергопостачальника

Оплата Хмельницькенергозбут онлайн може здійснюватися на офіційному вебресурсі компанії, через особистий кабінет споживача на ienergo.com.ua. Для переказу коштів на користь постачальника достатньо:

Головна перевага цього способу — відсутність комісії, недолік — неможливість оплатити одночасно інші комунальні послуги.

Оплата через онлайн-банкінг

Заплатити за енергоспоживання, не виходячи з дому, можна також на сайтах або в застосунках провідних українських банків. Також у будь-якому мобільному банківському сервісі можна скористатися функцією оплати за реквізитами, що надруковані на паперовому рахунку і розміщені на офіційному вебресурсі енергопостачальної компанії. Наявність комісії та її розмір залежать від конкретної фінансової організації.

Використання платіжних сервісів

Швидко оплатити Хмельницькенергозбут за спожиту в минулому місяці електроенергію дають можливість онлайн-сервіси, зокрема Portmone.

Для здійснення платежу через Portmone потрібно:

Транзакції без комісії на Portmone доступні авторизованим і неавторизованим користувачам. Для здійснення оплати всієї комуналки у два кліки потрібно зареєструватися на сервісі, створити адресу і знайти виставлені за нею рахунки. Альтернативний варіант — самостійне створення шаблонів в особистому кабінеті. Крім того, ви можете налаштувати автоплатежі або нагадування про необхідність розрахуватися за послуги, за якими не виставляються рахунки. Portmone дозволить уникнути заборгованості, полегшить контроль витрат сімейного бюджету і звільнить час.

keyboard_arrow_up