Оплата комуналки за 5 хвилин: розрахуватись за послуги можна одним чеком

Оплата комуналки за 5 хвилин: розрахуватись за послуги можна одним чеком
  • ПриватБанк розробив сайт, через який хмельничани можуть розраховуватись за комуналку карткою будь-якого банку. 
  • Всі послуги будуть подаватись у єдиній квитанції. 
  • Міська рада підтягнула у систему всі комунальні підприємства міста. 

На початку кожного місяця хмельничани оплачують рахунки за комуналку. Хтось займає чергу у касах банків, а хтось вже давно оплачує послуги через Приват24. Зараз у Хмельницькому запрацював сервіс, де можна оплатити всі комунальні послуги одним чеком. Ним вже користуються три міста: Київ, Тернопіль та Івано-Франківськ. Ідея сайту pay.net.ua належить ПриватБанку, який разом з приватною компанією "УкрСмартТехнолоджі" розробили сервіс, де можна оплачувати комуналку в режимі онлайн та розрахуватись карткою будь-якого банку. 

Міська рада займалась тим, аби підтягнути у систему рахунки усіх комунальних підприємств міста. Кажуть, з міського бюджету коштів не виділяли. 

Відео дня

- Близько півроку ми працювали над цією розробкою. Тепер мешканці Хмельницького можуть набагато швидше оплачувати за комунальні послуги, не потрібно шукати різні рахунки, сплачувати все окремо і перевіряти, чи рахунки відповідають дійсності. Також не потрібно платити додаткові комісії, комісія йде на весь перелік комунальних послуг. Всі вони йдуть однією квитанцією, - розповідає заступник міського голови Володимир Гончарук. 

В управлінні ЖКГ сподіваються,, що такий сервіс допоможе збільшити кількість оплат хмельничан. Постачальники послуг оновлюватимуть дані на сайті до 10 числа наступного місяця. Там буде подаватись інформація і про субсидії. 

 

Як працює сайт оплати комуналки одним чеком

1. Потрібно зайти на сайт pay.net.ua та обрати на карті місто Хмельницький.

2. Увійти в систему можна за адресою, номером особового рахунку або за номером рахунку інформаційно-ресурсного центру, через який йтиме оплата. 

3. В особистому кабінеті можна буде побачити стан рахунку та борг або переплату. 

4. Обравши комунальні послуги, які потрібно оплатити, потрібно буде ввести номер банківської картки. 

5. Після оплати сайт запропонує ввести адресу електронної пошти, на яку відправлять квитанцію. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • danger83 aukro

    І весь цей сервіс утримує найбільш шахрайський банк України Приватбанк. Дуже прикро що міська влада співпрацює з шахраями.
  • Poshtar Boba

    1. двома чеками, квартплата йде окремо чомусь (3-й жек)

    2. цій послузі вже мінімум 2 роки.
  • Анна Островська

    а в мене все нормально показує. певно, ще не у всіх дані підтягнуло.
  • толік

    Кількість ботів на різних сайтах і в соцмережах, яких утримує міська влада за наші кошти просто зашкалює.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up