Оренда генераторів у Хмельницькому: що пропонують і які ціни

Оренда генераторів у Хмельницькому: що пропонують і які ціни
Фото ілюстративне
  • Популярність генераторів зросла через відключення світла.
  • За скільки в Хмельницькому пропонують орендувати прилади?
  • Дізнавайтеся в цьому матеріалі.

“Країна генераторів” - так стали називати Україну після масованих атак ворога по енергетичній інфраструктурі. Аби бізнес зміг вижити в умовах відключень світла, підприємці стали користуватися генераторами. Це помітно і на вулицях Хмельницького.

У години вимкнення електропостачання біля багатьох кав’ярень, закладів харчування, офісів чи інших підприємств на всю “гудять” прилади, які забезпечують світло. Експерт каже: найбільший попит на генератори спостерігався у Хмельницькому в листопаді. Тепер же на різних інтернет-платформах ще й з’явилися оголошення про оренду генераторів. 

Дізнавайтеся в цьому матеріалі, що слід знати про генератори та за скільки їх пропонують взяти в оренду. 

Відео дня

Найпопулярнішими є бензинові генератори

Продавець-консультант “Аква-дому” Віталій розповідає - генератори є дизельні та бензинові. Останні - користуються серед споживачів значно більшою популярністю. Оскільки вони мають невисокий рівень шуму, легше заводяться та є дешевшими за дизельні генератори.

Віталій каже, що саме бензинові генератори підходять для невеликих підприємств. За його словами, високий попит на прилади потужністю 5,5 кВт. Такі, говорить, підійдуть для роботи кав’ярень. 

Натомість дизельні генератори використовують на великих підприємствах. Їхній двигун добре переносить значні навантаження. Тож генератор може працювати досить тривалий час без перерви. 

Віталій розповів і про витрати палива генераторів. За його словами, бензиновий в середньому “тягне” 550 грамів на 1 кВт за годину. Дизельний є економнішим - 340 грамів на 1 кВт за годину. 

Продавець-консультант “Аква-дому” зауважує: окрім вартості палива для роботи генератора, необхідно дбати й про обслуговування приладу. Якщо ж цього уникати - генератор виходить з ладу. 

- Треба не забувати про заміну оливи в генераторі. Вперше це треба робити через 20-30 годин його роботи. Далі - через кожних 100 годин. Також треба стежити за фільтром й вчасно замінювати його. Те ж саме зі свічками, - пояснює Віталій. 

Віталій каже: наразі вартість генераторів стала нижчою, ніж восени. Ціни дивіться в окремому матеріалі - Де взяти генератори у Хмельницькому: деталі і ціни.

Наразі у Хмельницькому стали активно пропонувати генератори в оренду. Скільки це коштує, дізнавайтеся далі.

За скільки в Хмельницькому пропонують оренду генераторів

На сайті olx є 20 оголошень, в яких пропонують оренду генераторів у Хмельницькому. Серед них переважно бензинові. Ціни - від 300 гривень за добу. Вартість залежить від потужності приладу. 

Зокрема, найдешевшим варіантом є генератор на 2.1 кВт. Ціна - 300 гривень. 

Бензиновий генератор на 5 кВт - 500 гривень за добу. Додають, що прилад на дві розетки. Також пропонують довгострокову оренду з доставкою. 

Бензиновий генератор на 6 кВт - за 650 гривень на добу. Оренда більш потужних - від 700 і вище. За тисячу гривень є така пропозиція:

- Генератор 220/380В. Розетки 32А-220В/16А-380В. Потужність 7кВт-220В 7.5кВт-380В. Підходить для зварювальних робіт та для інструментів з високим пусковим током. Доставка по місту при оренді від двох діб безкоштовна.

В одному з оголошень на olx автор зазначає витрату палива за умови різного навантаження: 

Отож, окрім вартості оренди, користувачі мають врахувати ціну палива та інших матеріалів, необхідних для обслуговування генератора. Саме тому експерти вважають дану послугу не вигідною задля довготривалого користування. 

Нагадаємо, раніше ми вам розповідали Куди здати відпрацьоване мастило з генераторів у Хмельницькому. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ростислав Смирнов

    От про виплату палива... брехня рідкісна... такавитрата можлива при генераторі 3 квт. а 6-9квт. воно буде більшою...при такій потужності мінімум 2-3 літра (дизеля), а бензинові то ще більше...

keyboard_arrow_up