Оренда житла на новорічну ніч у Хмельницькому: які ціни та умови

Оренда житла на новорічну ніч у Хмельницькому: які ціни та умови
  • У Хмельницькому вже почали активно бронювати житло на Новий рік.
  • Деякі квартири зайняли ще минулого місяця, інші продовжують чекати на своїх гостей. 
  • Дізналися, яке житло, за скільки та на яких умовах пропонують орендувати в новорічну ніч.

Хоч і на календарі листопад, деякі починають готуватися до зустрічі Нового року. Наприклад, одні купують святкову атрибутику, що вже з’явилася на полицях супер- і гіпермаркетів. Інші готуються до Нового року, шукаючи місце для святкування. Розглядають варіанти квартир і будинків у Хмельницькому. Адже там можна зібратися великою компанією або ж просто на деякий час замінити домашню атмосферу іншою. 

Отож, бронювати житло в місті вже активно почали. При чому деяке зайняли ще місяць тому. Це журналістці vsim.ua повідомили рієлтори. Останні розповіли, яке помешкання наразі залишається вільним для бронювання і скільки цьогоріч коштуватиме “новорічна оренда”. 

Рахують за подвійним тарифом

Журналістка ознайомилася з асортиментом житла, що пропонують в оренду, на сайті dom.ria. Там немає функції “Обрати дату”, на яку потрібно забронювати квартиру чи будинок. Тому, щоб дізнатися про ціни, зв’язуватися із рієлторами й власниками потрібно самостійно. 

Відео дня

Спершу я ознайомилася із квартирами. У фільтрах вибрала ті, які можна орендувати подобово. А також сортувала їх за кількістю кімнат. Відповідно у списку перших - однокімнатні. Таких виявилося найбільше - 19 пропозицій. Ціна за добу оренди у звичайні дні - від 350 до 700 гривень. Кількість спальних місць, які є в помешканні, від 2 до 4. 

Питання №1 від всіх осіб, що були по той бік телефонної слухавки - “Скільки вам років?” Зателефонувавши стосовно квартири на Інститутській за 350 гривень за добу, я ледь не відразу почула: “Здаю лише особам з 21 року”. Отож, об’єкти доступні лише для повнолітніх. А здають їх щонайменше на дві доби.

Не всі квартири здають для святкування Нового року. Деякі кажуть, що ще думають, чи виставляти житло на оренду. Інші говорять - принципово цього не роблять. При цьому жодна з опублікованих на сайті пропозицій, не виявилася зайнятою в новорічну ніч. 

Один із рієлторів, на ім'я Віталій, пояснив “формулу”, за якою вони визначають вартість оренди на Новий рік. Мовляв, все рахують за подвійним тарифом і при цьому беруть до уваги кількість людей. Наприклад, якщо ціна за добу 650 гривень, а на Новий рік планують винаймати помешкання двоє осіб, то вартість становитиме - 2 600.

Так, ціни за оренду однокімнатних квартир в новорічну ніч коливаються від 2 500 до 4 тисяч гривень. 

“Квартиру на Новий рік забронювали ще в жовтні”

Серед варіантів двокімнатних квартир - 11 пропозицій. Вартість оренди за добу - від 400 до 750 гривень. Частина із них на Новий рік вже заброньовані. “Квартиру на Новий рік забронювали ще в жовтні”, - сказала одна з рієлторів. 

Іншу частину об’єктів ще не готові здавати. Мовляв: “Ще не вивчили цьогорічний ринок”. Тому й не знають, яку вартість встановлювати на житло. Дізнатися в скільки обійдеться “новорічна оренда” вдалося лише за двома контактами. 

Усі об’єкти містять від чотирьох спальних місць. Деякі двокімнатні квартири можуть здати всього на 1 добу. Один із таких варіантів - на Львівському шосе. Ціна за новорічну ніч - сягатиме від 5 тисяч гривень. Все залежить від кількості осіб. Іншу ж двокімнатну квартиру на Новий рік віддадуть за 6 тисяч гривень. У стільки обійдеться дві доби, проведених в ній. 

Серед трикімнатних квартир - нині на сайті dom.ria немає жодного варіанту. Одна пропозиція є по чотирикімнатній. Зателефонувавши, повідомили: помешкання вже заброньоване на Новий рік. 

Будинків у Хмельницькому, які здають подобово, поки знайшли лише два. Зателефонувавши за першим конкретним оголошенням, запропонували інший будинок, проте за тією ж адресою, що на dom.ria. Його оренда, за умови бронювання на 10 осіб, сягне 15 тисяч гривень. Здають будинок від двох діб. Інше житло допоки є вільним на свято. Його ціна - 13 тисяч за дві доби.

Детальніше дізнавайтеся про все в інфографіці. Натиснувши на адресу, за якою знаходиться житло, можна перейти на сайт dom.ria, переглянути фото та дізнатися детальний опис. Перемикайте слайд, натискаючи на стрілку праворуч.

Скільки кошту оренда квартир і будинків у Хмельницькому на Новий рік автор: Олександра Клименко

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up