Повідомляють про відкриття «McDonald’s» у Хмельницькому 5 серпня. Що кажуть у компанії (ОНОВЛЕНО)

Повідомляють про відкриття «McDonald’s» у Хмельницькому 5 серпня. Що кажуть у компанії (ОНОВЛЕНО)
  • Будівництво ресторану швидкого харчування триває біля «Темпу».

На проспекті Миру триває будівництво першого в Хмельницькому ресторану мережі швидкого харчування «McDonald’s». Такий заклад можна назвати одним із найбільш очікуваних серед містян. Попередні публікації про це на нашому сайті викликали жваві обговорення, а окремі хмельничани навіть зверталися до міської ради з петицією про відкриття в місті «McDonald’s».

Плани щодо будівництва закладу озвучували й раніше. Так, логотип закладу «засвітився» на візуалізаціях хмарочосу на Кам’янецькій та «SportCity» на Прибузькій. Втім, зведення хмарочосу зупинилося кілька років тому, а відкриття ресторану в «SportCity» наразі теж у планах.

Тому після того, як з’явилися повідомлення про будівництво біля «Темпу», хмельничани поставилися до цього з недовірою. Втім, як видно на фото будівництва, перспектива відкриття стає все більше реальною. У березні цього року директор розвитку «МакДональдз Україна» Віталій Стефарук підтвердив, що біля «Темпу» на проспекті Миру будують саме «McDonald’s».

Відео дня

Сайт rau.ua повідомив, що відкриття ресторану «McDonald’s» планується 5 серпня цього року. Зазначається, що заплановане також облаштування парковки на 285 місць. Відкриття «McDonald’s» забезпечить додатковий трафік для нового корпусу «Темпу». Його відкриття після реконструкції планується 2022 року.

У пресслужбі «МакДональдз Україна» повідомили, що інформація про відкриття ресторану 5 серпня не відповідає дійності. Точно дата цієї події наразі невідома. Про це журналістам vsim.ua розповіла консультант із комунікацій Саміра Абдулова.

Додамо також, що поряд із корпусом «Темпу» та «McDonald’s» облаштували пішохідний перехід зі світлофорним об’єктом. Це зробили за ініціативою та коштом власників заводу. Про це журналістам розповів начальник відділу з безпеки дорожньої інфраструктури департаменту інфраструктури Хмельницького Олександр Ковальчук.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (71)
  • Максим Карпець

    а коли він відкриэться?
  • Mariana Nakonechna

    Почитала комментарии и в шоке. Люди, вам нахватает немного добра и самоуважения!
  • Александра Шумейко

    От ви всі пишете гавно,і т.д ну самі ж перші побіжите туди
  • Сергей Савост

    🔥

keyboard_arrow_up