Півмільйона зарплати і частина квартири: що задекларував міський голова Хмельницького Олександр Симчишин

Півмільйона зарплати і частина квартири: що задекларував міський голова Хмельницького Олександр Симчишин
  • На сайті НАЗК з’явилася електронна декларація Олександра Симчишина за 2018 рік.

  • За цей час міський голова отримав 522 тисячі гривень зарплати.

  • Також він став власником частини квартири у Старій Синяві.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин подав чергову електронну декларацію. Документ з’явився у реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції вчора, 20 березня. За минулий 2018 рік міський голова задекларував тільки нерухомість та доходи.

У розділі нерухомого майна вказані земельна ділянка площею 600 квадратних метрів та житловий будинок площею 169 квадратних метрів. Обидва об’єкти розташовані у Хмельницькому. Також у декларації є квартира 106,2 квадратних метра у Старій Синяві. Олександр Симчишин володіє її п’ятою частиною з 15 листопада 2018 року.

За весь минулий рік міський голова отримав 522 тисячі гривень зарплати. Також йому нарахували 6 гривень відсотків за депозитом та 24 гривні виплат за бонусним договором. Його дружина Світлана Симчишина отримала майже 19 тисяч гривень допомоги по догляду за дитиною.

Відео дня

Як змінилася декларація за 2018 рік порівняно з декларацією за 2017-ий

Декілька змін відбулося у розділі нерухомого майна. Зокрема, з’явилася частка власності в квартирі у Старій Синяві. Також зникли два об’єкти з правом користування у зв’язку з реєстрацією місця проживання. Це житловий будинок у Хмельницькому площею 130,3 квадратних метра в Олександра Симчишина та житловий будинок у Старій Синяві площею 84 квадратних метра. Крім того, змінився статус будинку в Хмельницькому. Раніше він був садовим, а в декларації за 2018 рік — вже житловим.

Минулого року в Олександра Симчишина значно зросла зарплата — на понад 213 тисяч гривень за рік. Також у 2017 році міський голова кредитів уже не брав. Решта його доходів та доходів його сім’ї змін практично не зазнали.

Як змінилися декларації за 4 роки

Ми підготували для вас таблицю, до якої внесли основні дані з усіх декларацій Олександра Симчишина.

Читайте такожЩо задекларували хмельницькі судді, яких перевірятиме НАЗК

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (67)
  • Александр Урбанский

    Ті хто кажуть у нас " хороший мер" а що він Вам зробив? Місто прибирають комунальники. 1. Грин фест закрив. 2. Я декілька проектів кіно фестивалів запопонував результат ноль! 3, дорогі так собі. 4.Сонячні батареі для громади не поставив. 5 незаконних забудов хоть Гать гати! 6. а Громадський проект так це Америка запропонувала. А пропасти до нього на прийом хтось Пробував? Ні ! У нас мер нагірший за всю історію міста Хмельницкого.!
  • Ольга Давиденко

    Мер Хмельницкого достоин УВАЖЕНИЯ!Город хорошеет с каждым днем!
  • Ольга Синицкая

    Молодец
  • Tolik Kyzmich

    Хмельницький дійсно гарне місто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up