Платні послуги в Хмельницькій інфекційній лікарні: перелік та вартість (ІНФОГРАФІКА)

Платні послуги в Хмельницькій інфекційній лікарні: перелік та вартість (ІНФОГРАФІКА)
  • У Хмельницькій міській інфекційній лікарні є ряд платних послуг для пацієнтів.

  • Які саме та скільки коштують?

  • Підготували інфографіку з цінами.

Продовжуємо серію матеріалів про платні послуги в медзакладах Хмельницького. Нагадаємо - раніше журналістка vsim.ua розповідала вам про ціни в Хмельницькому міському перинатальному центрі та міській дитячій лікарні. Посилання на матеріали - в кінці цього тексту.

Цього разу мова піде про послуги в Хмельницькій міській інфекційній лікарні. Їхній перелік надали журналістці vsim.ua в Управлінні охорони здоров’я Хмельницької міської ради у відповідь на запит. Додали, що платні послуги в лікарнях міста надаються особам, які звернулися за медичною допомогою без електронного направлення. А також - організаціям, які прийшли за профілактичними медоглядами. Крім того, платними є ті послуги, які не покриваються програмами медичних гарантій.

Отож, в міській інфекційній лікарні є визначений перелік того, що медики виконують чи надають за гроші. Це діагностичні та лабораторні дослідження, консультаційні та інші послуги.

Відео дня

Які ж ціни? Повний перелік подаємо далі в інфографіці. Вартість послуг актуальна станом на 8 листопада цього року. 

Читайте також: Платні послуги в Хмельницькій міській дитячій лікарні: перелік і ціни (ІНФОГРАФІКА)

У Хмельницькому перинатальному центрі змінюється вартість послуг. Які ціни?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Василь Хоренко

    Все для багатих.
  • Світлана Бурніс

    Хмельницький процвітає.....
  • Діна Кручик

    Хіба є десь безкоштовне лікування?
  • Алексей Малюта

    А як, же ст. 49 Конституції України ??? В ній чітко вказано, що у державних і комунальних закладах охорони здоров’я медична допомога надається - БЕЗОПЛАТНО !!!  КМ України виділив на 2023 рік, понад 142 млрд. грн., а тому НСЗУ оплачує надані медичні послуги згідно "Програми медичних гарантій". А, тому вимагати від пацієнтів оплату за послуги - ЗАБОРОНЕНО !!! Мене, одне цікавить ? Коли ви вже СКОТИНЯКИ - "нажеретися" ? Напевно - НІКОЛИ...

keyboard_arrow_up