Порушення на 105 мільйонів під час закупівель виявили на Хмельниччині

Порушення на 105 мільйонів під час закупівель виявили на Хмельниччині
Фото з брифінгу
  • Порушення зафіксували у закупівлі продуктів харчування, електроенергії, пального, трансформаторів та робіт з капітального ремонту приміщень. 

У Хмельницькій області попередили порушення під час проведення публічних закупівель на 105 млн гривень.

Про це на брифінгу 13 березня повідомив виконуючий обов'язки голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Тюрін.

Зокрема, запобігла порушенням на 105 мільйонів гривень під час проведення публічних закупівель Робоча група Управління Західного офісу Держаудитслужби протягом січня-лютого.

Відео дня

За словами начальника ОВА, відмінили шість оголошених процедур закупівель, які проводились Кам’янець-Подільською, Хмельницькою, Ізяславською, Старокостянтинівською міськими радами та Ярмолинецькою селищною радою. Також розірвали два договори Старокостянтинівської та Нетішинської міських рад.

Посадовець зазначив, що через порушення норм чинного законодавства скасували закупівлі продуктів харчування, електроенергії, пального, трансформаторів та робіт з капітального ремонту приміщень.

Нагадаємо, при Хмельницькій обласній військовій адміністрації створили робочу групу, завданням якої є забезпечувати прозорість та підзвітність діяльності публічних органів влади. Таке рішення було прийнято на нараді під головуванням першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oksana Rudyk

    І шо далі???????

    Олександр Петренко reply Oksana Rudyk

    Oksana Rudyk а далі ... тиша ... зате як " борються " - козли !
  • Читач81

    Що за порушення? Напевно такого типу як у дядька, який торгує яблуками.

keyboard_arrow_up