Пропускний режим у міській раді ввели у Кам’янці: пояснення від влади

Пропускний режим у міській раді ввели у Кам’янці: пояснення від влади
  • у Камʼянці-Подільському обмежили вхід до приміщень міської ради.
  • Читайте пояснення від влади міста.

У Камʼянці-Подільському обмежили вхід до службових приміщень адміністративної будівлі міської ради задля захисту працівників від провокацій. Таке нововведення викликало обурення містян.

Також встановили правила перебування (поведінки) громадян в адміністративній будівлі Кам’янець-Подільської міської ради.

Тепер, щоб потрапити до міської ради:

  • громадянам потрібно попередньо узгоджувати візит з працівником, до якого вони прямують,
  • переміщатись по будівлі дозволено лише у супроводі працівника,
  • ЗМІ мають узгоджувати свій прихід з відділом інформаційної діяльності, взаємодії з органами влади та інститутами громадянського суспільства апарату виконавчого комітету.

Безперешкодний доступ до будівлі мають:

  • Відео дня
    /li>

Оприлюднене днями Положення викликало чимало емоцій, зокрема, у кам'янчан. 

У зв'язку з цим на сторінці міської ради у соцмережах пояснили, що спричинило появу такого документа.

До Кам’янець-Подільської міської ради надійшли листи від Хмельницької ОВА «Про посилення заходів із забезпечення громадської безпеки та порядку» та Кам’янець-Подільської РВА «Про забезпечення в адміністративних будівлях...додаткових заходів безпеки». 

На підставі цих листів, а також постанови Кабінету міністрів України від 18 грудня 2013 року № 939 Виконавчим комітетом Кам’янець-Подільської міської ради оновлено Положення про організацію пропускного режиму до приміщень адмінбудівлі та Правила перебування громадян в адмінбудівлі виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради.

Слід зауважити, що Кам’янець-Подільська міська рада була завжди відкритою для громадян, й буде відкритою надалі. Наразі, жодних проблем з доступом до будівлі немає. З метою посилення заходів безпеки відвідувачі міської ради при вході мають пред’явити документи, що посвідчують їх особу, в тому числі можна скористатись застосунком «Дія». Це звичайна вимога, що діяла завжди.

Зауважимо, що така практика давно існує в інших міських радах, а пропускний режим там уже налагоджений. Це абсолютно не є відгородженням від громадян, а лише впорядкуванням доступу до органу місцевого самоврядування”, – йдеться у повідомленні міської ради.

До даного положення адміністрація прикріпила відповідні документи.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ульяна

    Це жах!!! Зовсім від людей відгородились!!!
  • Alex Zaitsev

    Народни обранци роблять все щоб народ не заважав красти
  • Читач47

    Борець з пропускними режимами в державних установах свободівець Бурлик. А чи буде він боротися з пропускним режимом, який встановив його товариш, однопартієць (свободівець) Посітко?
  • Остап

    Мер Пісютко боїться своїх виборців.

keyboard_arrow_up