Привласнила 65 тисяч гривень: на Хмельниччині судитимуть поштарку

Привласнила 65 тисяч гривень: на Хмельниччині судитимуть поштарку
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Маючи доступ до автоматизованої системи «Фінансове управління» «Укрпошти», жінки вносила до неї недостовірні дані, а різницю  брала собі.

Відомості, що вельми відрізнялись від паперових звітів, вносила до автоматизованої системи «Фінансове управління» операторка поштового зв’язку «Укрпошти».

«Різницю» - клала собі в кишеню. Загалом, зазначають в обласній прокуратурі, привласнила майже 65 тисяч гривень. Частину суми використала для покриття боргів за кредитами, а решту - зняла готівкою в банкоматі.

Попри всі викрутаси, винахідлива поштарка таки втрапила за грати.  

Відео дня

Прокурори вже й скерували до суду обвинувальний акт відносно неї за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, легалізації майна, одержаного злочинним шляхом, а також у несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованій системі (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 362 КК України).

Колишній поштарці за махінації «світить» позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 2 років та з конфіскацією майна.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Max Forosov

    Але ж це вона мабуть свою зарплатню неотриману і брала а її ще й судять
  • Max Forosov

    То яка проблема, вичтіть ці вкрадені гроші з її зарплатні.

keyboard_arrow_up