Засудили поштарку з Хмельниччини, яка вкрала майже 140 тисяч

Засудили поштарку з Хмельниччини, яка вкрала майже 140 тисяч
Фото ілюстративне
  • Жінка поцупила з каси гроші, які люди сплатили за комунальні послуги.

Рік ув’язнення отримала ексочільниця поштового відділення одного зі сіл Хмельницького району.

Прокурори в суді довели, що 48-річна жінка поцупила з каси гроші, які люди сплатили за комунальні послуги. За тиждень поштарка вкрала майже 140 тисяч гривень. На що витратила – історія замовчує.

Під час судового розгляду, зазначають в обласній прокуратурі, обвинувачена повністю відшкодувала завдану шкоду.

Відео дня

Ярмолинецький районний суд також на півтора року позбавив жінку на права обіймати посади, пов’язані з обслуговуванням товарно-матеріальних цінностей.

До слова, це не вперше на Хмельниччині поштарі спокушаються на легкі гроші. Так, 34-річна ексначальниця поштового відділення в Кам’янець-Подільському «позичила» з каси 272 тисячі гривень. Замітаючи сліди, жінка навіть подала касовий звіт, затверджений власним підписом, у якому приховала нестачу коштів.

Гроші, сплачені клієнтами за поштові посилки, перекази та інші соціальні виплати, впродовж двох місяців цупила з каси й ексочільниця одного з поштових відділень Хмельницького. Загалом 36-літня хмельничанка збагатилася на 36 тисяч гривень.  

А ось на Ізяславщині 57-літня листоноша привласнила собі 2027 гривень соціальної допомоги по догляду за психічно хворим. Жінка підробила підпис у відомості.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віталій Українець

    Як же ж членопіаніст обіцяв пристойні зарплати?
  • Max Forosov

    То може вони свою невиплачену зарплатню взяли з каси. Бо там обіцяють по 15 тисяч зарплатні, а на насправді на руки отримують листоноші по 500 гривень на місяць, а начальник відділення трохи більше. То вони собі брали кожен місяць обіцяне.

keyboard_arrow_up