Психлікарню та інтернат продають на Хмельниччині. Які їхні ціни та вигляд (ФОТО)

Психлікарню та інтернат продають на Хмельниччині. Які їхні ціни та вигляд (ФОТО)
Тут і далі — фото з платформи «Prozorro. Продажі»
  • Заклади раніше були ліквідовані, а тепер їх виставили на продаж.

  • Власником є Хмельницька обласна рада.

У Шепетівському районі на Хмельниччині виставили на продаж колишнє майно закладів соціального спрямування — психіатричної лікарні та будинку-інтернату. Вони були ліквідовані 2019 року, відповідно, приміщення з того часу не використовуються. Власником майна є Хмельницька обласна рада. Дані про нього розміщені у системі «Prozorro. Продажі». Розповідаємо детальніше про кожен об’єкт, який виставили на торги.

Психіатрична лікарня

Комплекс будівель раніше належав обласній психіатричній лікарні №2. Заклад був ліквідований у квітні 2019 року. Розташований комплекс у селі Городище Судилківської ОТГ Шепетівського району. Його вже виставляли на торги раніше. Вперше це було у серпні 2020 року. Ця, а також усі наступні спроби, а їх було 12, були невдалими. Теперішня спроба таким чином є 14-ою.

Майно колишньої лікарні розташоване за двома адресами. За першою з них, Шкільною, 24, є такі об'єкти:

Відео дня

За другою адресою, Шкільною, 24А, є такі об'єкти:

Приміщення збудовані 1973 року, мають задовільний стан, обладнані водопроводом, каналізацією та пожежною сигналізацією, електрифіковані. Стартова вартість майна складає 3 783 640 гривень. Подавати пропозиції можна до 18 січня, наступного ж дня, 19 січня, відбудеться аукціон. На ньому визначать покупця за найвищою ціновою пропозицією. Якщо переможець аукціону буде визначений, ми підготуємо для вас окремий матеріал.

Будинок-інтернат

Будівля розташована у селі Вовківці Судилківської ОТГ Шепетівського району. Раніше у ній був розміщений будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, який був ліквідований у травні 2019 року. Зведена будівля 1993 року та має площу 235,7 квадратного метра. Разом з нею також продають котельню, артезіанську свердловину, погріб, вбиральню.

Вперше інтернат виставили на продаж у липні 2020 року. Ця та наступні спроби реалізувати майно були невдалими. Теперішня спроба є 13-ою.

Оцінили будівлю у 308 441 гривню. Подавати пропозиції можна до 17 січня, аукціон з продажу відбудеться 18 січня. Якщо покупець буде визначений, ми підготуємо для вас окрему новину.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали вам про найдорожче майно, яке минулого року продали через «Prozorro. Продажі». У лідерах було колишнє приміщення «Промінвестбанку» на Героїв Майдану у Хмельницькому. Купила його приватна фірма за понад 61 мільйон гривень. Повний рейтинг із 10 найдорожчих об’єктів переглядайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Світлана Молодика

    А скільки хворих потребують госпіталізації ,і ходять по вулицях ,а у Скаржинці добратись немають змоги .
  • Андрей Гришнюк

    От не дибіли!

    Готова лікарня , лише зробити деякі переобладнання!

    Лікування можна проводити й надалі!

    В іншому випадку переобладнати під житлові кімнати, квартири,чи гуртожиток

    Людям жити немає де, через війну залишилися без житла!

    Проте хтось мріє як захапати собі кругленьку суму!
  • Юрій Гудок

    Розвалюють державу з середини

    Андрей Гришнюк reply Юрій Гудок

    100 відсотків

keyboard_arrow_up