Ремонт дворових спортмайданчиків у Хмельницькому: де зробили і скільки витратили (КАРТА)

Ремонт дворових спортмайданчиків у Хмельницькому: де зробили і скільки витратили (КАРТА)
Тут і далі — спортмайданчик біля будинку №2 на вулиці Курчатова
  • 577 тисяч гривень — стільки грошей управління ЖКГ витратило на ремонт спортмайданчиків.

  • Кошти пішли на оновлення семи об’єктів.

  • Найдорожчий капремонт обійшовся у понад 162 тисячі гривень.

Біля будинку №2 на вулиці Курчатова з’явилися чотири нові спортивні тренажери. Не забули також і про найменших хмельничан. Для них встановили пісочницю, гойдалку та карусель. На це все витратили майже 75 тисяч гривень з міського бюджету. Капітальний ремонт цього спортмайданчика виконувала фірма «Європарк-Поділля» цього року. Такі дані надали в управлінні житлово-комунального господарства у відповідь на наш запит.

Всього, згідно з отриманими даними, цього року за рахунок міського бюджету провели капітальний ремонт на п’яти спортивних майданчиках біля житлових будинків Хмельницького. Ще для двох майданчиків виготовили або запланували виготовити проект. Обійшлося все у 577 333 гривні. Найдорожчим був спортмайдачник на Зарічанській, 52. Його вартість  — 162 154 гривні. Виконавцем робіт був підприємець Бондарук Андрій Володимирович.

Найдешевше має обійтися спортмайданчик на проспекті Миру, 42. Запланована вартість його ремонту — 45 443 гривні. Для цього майданчика поки лише виготовили проект. Загалом найбільше спортмайданчиків цьогоріч ремонтувало ТОВ «Європарк-Поділля» — три. Над рештою чотирма майданчиками працювали різні фірми. Розташовані спортмайданчики на проспекті Миру (два), Інститутській, Курчатова, Довженка, Зарічанській та Козацькій.

Відео дня

Як визначають, які спортивні майданчики ремонтувати? Про це ми запитали начальника управління ЖКГ Хмельницької міської ради Василя Новачка. За його словами, управляючі компанії кожної осені проводять огляд майданчиків. За його результатами подають пропозиції до управління ЖКГ. Також враховують пропозиції депутатів міської ради та звернення громадян. Майданчики за рахунок співфінансування з міського бюджету у місті не ремонтують.

Нагадаємо, що раніше ми вже писали про нові спортивні майданчики, які з’явилися або мають з’явитися у школах Хмельницького. На них цього року запланували витратити 9 075 690 гривень. Ця сума включає і облаштування нових об’єктів, і капітальний ремонт існуючих. Найбільше цьогоріч витратили на капітальний ремонт майданчика у гімназії №2 — 2 248 138 гривень. Його мають завершити у грудні 2020 року.

Всі спортмайданчики біля житлових будинків, які ремонтували цього року, ми позначили на карті. Натискайте на позначки та дізнавайтеся їхні адреси, стадію проведення робіт, вартість та виконавця. Якщо карта не відображається, відкрийте новину в браузері. Також пишіть у коментарях адреси, де на вашу думку варто було б оновити спортивний майданчик. Крім того, можете додавати фото із поточним станом майданчиків.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Алла Ганзюк

    Вулиця Свободи 31/1. Старий демонтували. Можливо і якийсь новий майданчик встановлять.....
  • Мария Фокина

    Двор между ул. Циолковского 9/1 и 9 ещё времён СССР((( завтра добавлю фото
  • Люба Остяк

    Львівське шосе 41, взагалі не має ніякого майданчика!Діти  ходять по чужих дворах.
  • Маринка Андрушко

    Біля 192 будинку по вулиці Чорновола,немає не тільки спортивного майданчика,а навіть дитячого майданчика((( писали,писали,а толку 0.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up