Які підприємства Хмельницького найбільше заборгували за воду в серпні (СПИСОК)

Які підприємства Хмельницького найбільше заборгували за воду в серпні (СПИСОК)
Фото ілюстративне
  • Цього місяця у списку 20 організацій. 

  • Серед боржників є як приватні, так і комунальні підприємства.

  • Дізнавайтесь, хто не сплатив за воду вчасно.  

 

Ось уже рік, як у водоканалі Хмельницького почали публікувати списки боржників, які затримують оплату за послуги водопостачання. Серед таких є як приватні, так і юридичні особи. 

У списках водоканалу зазвичай 10 адрес багатоповерхівок та 20 назв організацій. Зазвичай, змінюється сума, та досить часто можна зустріти одні і ті адреси чи назви. 

Нещодавно водоканал виставив ТОП-10 адрес багатоповерхівок, які сумарно винні за воду більше 3,6 мільйона гривень. Повний список адрес-боржників можна прочитати в матеріалі “Десятка” будинків в Хмельницькому, які найбільше заборгували за воду в липні (СПИСОК)  А сьогодні подали рейтинг боржників серед юросіб. 

Відео дня

— Не лише населення заборгувало підприємству за спожиті послуги. Споживачі-юридичні особи теж не відстають, тож не можна не згадати і про них, — зазначають у водоканалі.

Цього місяця у списку 20 найменувань. Серед них є ФОПи, ОСББ, приватні та комунальні підприємства, судове управління та навчальний заклад. 

Загальна сума їх боргу складає більше 2,3 мільйона гривень з водопостачання та більше 1,5 мільйона — з водовідведення. Разом — понад 3,8 мільйони гривень. 

Рейтинг боржників-підприємств станом на 29 серпня 2023 року виглядає так:

Саме через борги хмельничан з кожним днем підприємству стає щораз важче працювати. Адже єдиним джерелом фінансування діяльності водоканалу є платежі від населення та бізнесу. 

Так, за даними водоканалу у липні лише 31% споживачів води вчасно заплатив за неї. Це — 38 314 абонентів. Натомість 3 396 абонентів не платили за воду понад рік. 

А ви заплатили цього місяця комуналку?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олексій

    Так з таким керовніком водоканалу цей рейтинг боржників буде тільки збільшуватись !

    Тут у нас на водоканалі вже повний безлад та свавілля з "новою командою" !

    Мерія пробувала розібратись з досягненнями паталогоанатома , тільки з справжніми , а не тими які він сам про себе розказує ?

    Дійшло вже до того , що цей керовнік вже сам собі пише тексти привітання з днем народження себе улюбленого на сторінці водоканалу у Фейсбуці ! Всі уже сміються , сил немає !

    От цікаво , а мерія пробувала провести хоча б які небудь тести на психічну адекватність керівників комунальних підприємств ?
  • Андрей Гришнюк

    То може ще й список підприємств боржників по електроенергії з газом опублікуєте?

    Щоб по людях не бігали і не погрожували відключенням за бортом 200-500 грн!....

keyboard_arrow_up