Рейтинг найбагатших українців показав хто і на скільки збагатився за останній рік

Рейтинг найбагатших українців показав хто і на скільки збагатився за останній рік
  • Скільки грошей у скарбницях українських багатіїв, відобразили у рейтингу.
  • Президент України увійшов до першої п'ятірки.
  • Замикають десятку Олександр і Галина Гереги.

Нещодавно з'явилася інформація про те, як працювали нардепи з Хмельниччини у Верховній Раді та окрузі. Рейтинг діяльності нардепів представила Громадянська мережа ОПОРА.

Тепер можна побачити і рейтинг статків окремих депутатів, який представили Журнал "Новое Время" разом з інвестиційною компанією "Dragon Capital".

Сотня найбагатших українців поповнили свої скарбниці та надійно закріпилися на позиціях у "найбагатшому" українському рейтингу.

Відео дня

Перша десятка багатіїв сформувалася таким чином:

1 місце - Рінат Ахметов (загальна сума його статків складає 6,9 мільярдів доларів, що на 68% більше, аніж у минулому році);

2 місцеВіктор Пінчук (він володіє статками у 1,4 мільярда доларів - на 13 відсотків більше за минулорічні показники);

3 місцеКостянтин Жеваго (олігарх збільшив свої фінансові надходження. Наразі, йдеться про суму в 1,4 мільярда доларів. Це 209% відсотків прибутку за рік).

4 місцеВадим Новинський (володіє сумою 1,2 мільярда доларів, що на 113% більшеЮ ніж минулого року).

5 місцеПетро Порошенко (Президент України має статки, які нараховують 1 мільярд доларів. За останній рік він збільшив суму на 7%).

6 місцеІгор Коломойський (загальна сума його статків склала 1 мільярд доларів, а це на 11% менше у порівнянні з минулим роком).

7 місцеГеннадій Боголюбов (його статки - 763 мільйони доларів, що на 9 % менше за минулорічний показник).

8 місцеДмитро Фірташ (746 мільйони доларів - сума, якою він володіє. За останній рік вона зросла на 14%).

9 місцеЮрій Косюк (693 мільйони доларів - таким є його фінансове становище. Протягом року збільшив статки на 10%).

10 місце Олександр і Галина Гереги (загальна сума коштів, якими володіє родина - 688 мільйонів доларів, що на 5% більше, ніж минулого року).

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up